Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов от длъжността заместник-министър на околната среда и водите е освободен Красимир Живков, съобщават от правителствената информационна служба.

На негово място на поста е назначена Славея Стоянова.

Oще по темата
Тя е магистър на биологичните науки в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. От 2015 година до момента Стоянова заема длъжността директор на дирекция "Управление на отпадъците и опазване на почвите" в Министерството на околната среда и водите.

Преди това е била главен експерт в същата дирекция.

Както е известно преди ден Специализираният наказателен съд остави за постоянно в ареста заместник-министъра на околната среда и водите Красимир Живков. Заедно с още шестима души той е разследван за аферата с опасни отпадъци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

тя

преди 3 години

А парите , които е взел от незаконния б..*** , кой ще вземе ?!

28

Анонимен

преди 3 години

При ГЕРБ крадеш като за последно, оправяш си фаминията за векове, защото си сигурен, че като те заловят подаваш оставка или заминаваш за чужбина като консул или нещо подобно за да продължиш с крадливата си дейност ! Браво на Пожарникаря много добре си е научил урока в годините на мутрите, вземал си е там изпитите с 6 плюс ! Абе политик да си на днешно време от ГЕРБ, най-добре "заплатената" работа, ама като сме тихи и послушни овце такъв ттрябва да е животът ни !

27

1

преди 3 години

др.борисов,с назначението на славея,пак изби рибата,точно срещу тази славея ,ръководството на партия герб-комунисти в гр.Кърджали,през 2013 г.излезе,с декларация,против назначаването и за директор на РИОС- ХАСКОВО,ти сега с това,нейно назначение,за зам.министер,плюеш в суратите на твоите съпартийци,и още веднъж доказвате за вашето некадърно управление.

fallback