Снимка: БГНЕС
fallback

НС на БСП прие решение на подпис да възстанови провеждането на отчетно-изборната кампания и прекият избор на председател, съобщиха от пресцентърът на партията.

Според решението, отчетно-изборната кампания се възобновява от деня, следващ деня на отпадане на забраната за провеждане на организирани събирания на групи над 10 лица или от деня, следващ деня на въвеждане на изключение по мярката, което дава възможност за провеждане на конференции, събрания и други колективни мероприятия.

Непроведените общински конференции ще се състоят до 16 август, се посочва в информацията.

Прекият вътрешнопартиен избор за председател на БСП ще се проведе на 26 септември, а 50-ят конгрес на партията - на 10-11 октомври в НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Червените крадци

преди 3 години

Трябва да бъдат осъдени до живот най-големите крадци на прехода Жан Виденов и Румен Гечев, които ограбиха българския народ и го оставиха със заплата 4 лв. и пенсия 2 лв. през 1997 г. и умишлено фалираха 20 банки, Георги Гергов настоящ член на политбюро на БСП - заграбил ЦУМ, Пловдиския панаир, комплекс Слънчев ден в курорта "Конст. и Елена" бившия курорт на ЦК на БКП, *** Нинова приватизирала нагло през 1999г. само на 28 годишна възраст, практически без трудов стаж, за милиони долари най-голямото външнотърговско предприятие по времето на соца - "Техноимпекс"...

50

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Анонимен 47 ! Не ме учи, кое как се пише, човек може да допусне грешка, но ти с това,че : " Европейския съд за правата на човека, искал ,настоявал да се направи партия в Петрич, и за което България не се е съгласила ,плаща големи глоби ! " . Какви са тези глупости! Това, твоето не е грешка, това се нарича неграмотнос! Един съвет ,не се занимавай с политика, за да не се хващаш като удавник за сламка ! Аз не съм учил при "Немската Вълна" нито при руската "Гаварит Масква"

49

СКОРПИОН !

преди 3 години

До 49! Защото е представителна и умна, за това ли се страхуват герберите от нея ! Трябваше да посочиш, че и гребените на кокошките и петлите треперят от страх! Много страшна,няма що! Първо да видим какво ще стане в нейната "велика" партия, че там и се клати столчето! После говори за победа! Това е факт !!!

fallback