51

Червените крадци

преди 3 години

Трябва да бъдат осъдени до живот най-големите крадци на прехода Жан Виденов и Румен Гечев, които ограбиха българския народ и го оставиха със заплата 4 лв. и пенсия 2 лв. през 1997 г. и умишлено фалираха 20 банки, Георги Гергов настоящ член на политбюро на БСП - заграбил ЦУМ, Пловдиския панаир, комплекс Слънчев ден в курорта "Конст. и Елена" бившия курорт на ЦК на БКП, *** Нинова приватизирала нагло през 1999г. само на 28 годишна възраст, практически без трудов стаж, за милиони долари най-голямото външнотърговско предприятие по времето на соца - "Техноимпекс"...

50

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Анонимен 47 ! Не ме учи, кое как се пише, човек може да допусне грешка, но ти с това,че : " Европейския съд за правата на човека, искал ,настоявал да се направи партия в Петрич, и за което България не се е съгласила ,плаща големи глоби ! " . Какви са тези глупости! Това, твоето не е грешка, това се нарича неграмотнос! Един съвет ,не се занимавай с политика, за да не се хващаш като удавник за сламка ! Аз не съм учил при "Немската Вълна" нито при руската "Гаварит Масква"

49

СКОРПИОН !

преди 3 години

До 49! Защото е представителна и умна, за това ли се страхуват герберите от нея ! Трябваше да посочиш, че и гребените на кокошките и петлите треперят от страх! Много страшна,няма що! Първо да видим какво ще стане в нейната "велика" партия, че там и се клати столчето! После говори за победа! Това е факт !!!

48

Анонимен

преди 3 години

Корнелия е най доброто с което разполагат бесепето. Представителна, умна и дори герберите се страхуват от нея, най важното. Тя ще победи. Това е.

47

www

преди 3 години

Ех г-жо Нинова, бера ти кахъра, изгоре! Кой ще праща опорките, кой ще моли за копейки, осиротя тролажа!

46

Анонимен

преди 3 години

Можем само да предполагаме,какъв ентусиазъм е нахлул в кратуната на пловдивския пастир,за да оправдае парите наринати му от гл. "касиер" на Републиката.Задачата му е,Корнелия да падне от власт,може и Йоло Денев да "оглави" БСП,но не и Корни. Системно забелязваме,че с парите на народа,днешните събарят исторически партии,за да си "занесат" единствено те,запарените *** в 45-тото НС!Не съм член на никоя групировка,но варварските,идиотските похвати за печелене на влияние ме отвръщават.

45

Анонимен

преди 3 години

Дано да изберат Нинова. Каквото направи Костов със СДС, това ще направи и тя с БСП. От неговата школа е. Пила е вода от извора.

44

ognyanz

преди 3 години

До *** крепи Бойко: Крепиш си ти бройката постове с този копи/пейст дето го слагаш вече за стотен път. Жалка работа сте това, гербаджийските ***. Даже не си правите труда да измислите нещо ново.

43

Анонимен

преди 3 години

До КОРНИ ВИ БУДАЛКА БЕ: Будалкаш ни ти, драги. Корнелия Нинова няма интерес да бави конгреса, защото е сигурно че ше я преизберат. И има за какво. По времето на Станишев БСП беше стигнала до това, да има едва 37 депутати в НС, а сега има 79, избра президент, увеличи почти два пъти броя на кметовете. А гербаджийската дружинка върви от един корупционен скандал към друг. Да видим докога.А до Позитано 20: Предлагаш далавераджията Георги Гергов за председател? А защо не направо Бойко, дружки са.

42

муспи

преди 3 години

Това застаряващо п$асе на снимката Нинова ли е? Ако е тя, значи ясно - тя е жената за която пророкува Ванга че ще спаси България! - по пророчеството първо трябва тя да дойде, а после Сидеров. Той се опита да избърза, и сега е принуден да отстъпи на някой по прети. А ако беше вдигнал лозунга - Свобода или смърт! - щеше да мине и без тази баба. Ето защо спасението на България ще си е от Русиия - Америка ни го доказа.

41

Анонимен

преди 3 години

До тогава БСП ще се занимава със себе си, а народа нек си недоволства и протестира за по добър живот.

40

КОРНИ ВИ БУДАЛКА БЕ

преди 3 години

ДО СЕГА , КОНГРЕС НА БСП , НЕ СЕ ПРОВЕЖДАШЕ ПОРАДИ КОВИД-19.ЕСЕНТА на 26.09. , КАТО ЗАПОЧНЕ ВТОРАТА ВЪЛНА НА ВИРУСА /..а тя е сигурна../..КОРНИ ЩЕ СЕ ПОЗОВЕ НА НЕГО , ЗА НОВО ОТЛАГАНЕ НА ИЗБОРИТЕ В БСП.ТАКА --ТЯ ЩЕ ОСТАНЕ НАЧЕЛО НА ПАРТИЯТА , ПОЧТИ ДО СРЕДАТА НА ЛЯТОТО НА СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА!ТОВА Е ЦЕЛТА НА КОРНИ!ТОВА Е ЦЕЛТА И НА ОТЛАГАНЕТО НА КОНГРЕСА ЗА ЕСЕНТА!

39

Анонимен

преди 3 години

Нинова е толкова "червена",колкото Бойко е "втален".

38

Да допълня...

преди 3 години

До Bad Company 20 И ЦУМ София е на Гергов. Закупил го е само за 8 милиона, но не помня евра или лева. Пишеше го официално. Не съм го измислил, като онзи с милиардите на Борисов.

37

Позитано 20

преди 3 години

Предлагаме Георги Гергов за председател.Разумен човек.

36

Дядо Соци

преди 3 години

Кай ще чака до 26-ти Септември. Сменявай че изгинааме.

35

Анонимен

преди 3 години

Ковид-20 на Позитано е много по-смъртоносен от ковид-19!!!!Бегайте от там !!!!!!!

34

Курнелия крепи Бойко

преди 3 години

*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на *** да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда отлично на всички избори...Падне ли *** от власт в БСП може и да има някакви шансове.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29Незнаеш ли коя е майката на Делян и парите на социалистическото Спорт ТОТО.

32

Ако

преди 3 години

Корона виНова въобще отмени забраната за провеждане на събрания.