Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Премиерът Бойко Борисов отказа да коментира протеста на бившето червено острие и ексомбудсман Мая Манолова и заявката й да се яви на парламентарните избори.

"Тя за какво ли не се е кандидатирала", лаконично каза той.

Oще по темата

Премиерът инспекция на ремонта на стария път между Пловдив и Пазарджик при Мало Конаре.

От там той заедно с финансовия министър Владислав Горанов, се отправят към Велинград, където ще посети местните училища.

Борисов не пропусна да поздрави всички учители, просветители и българи по случаи Деня на славянската писменост и култура и увери, че намаленото ДДС за книгите влиза в сила, след като мине на второ четене в парламента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

171

Читател

преди 3 години

Проправителствения сайт ПИК-Н.Н,изкара всички кучета от клетките им,за да лаят,да ръфат до кокал ако се наложи опонентите на Борисов.Стари подмазвачи,хамелиони,всичко се втурна да ломи препречилите се на пътя на ББ. Охранени пловдивски ***, ровят в основите на БСП,мъчейки се да я "съборят",за да няма кой да безпокои герберската пасмина.През пролетта на следващата година когато са парл. избори,групировката която днес управл. държавата,ще си тръгне завинаги.Не ми се мисли,какво ги чака...

170

Б@Б

преди 3 години

Оставете Манолова за кое не би се кандидатирала. Помислете по-сериозно върху намаленото ДДС на МТ.Не казахте колко месеци искате то да бъде намалено. През миналите години имахме бюджетен излишък 4-4,5 млрд.лв. Тази година икономиката на държавата ще куца във всички нейни отрасли.Като връх на всичко и земеделието не е добре с есенните култури.От промишлеността 225 предприятия за авточасти са с все още неизяснен пазар, а те даваха голяма продукция.Остават вътрешните потребности, но те не са високи

169

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Пешо 180 ! Пешо, във скута му , във скута му брат, че се олигавила чак ,от плач ! Чакала да и занесеш кърпичка, но ти се се запилял някъде !

fallback