Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

"Темата с неверните твърдения на обвиняемия Божков приключи вчера с коментарите на министъра на финансите Владислав Горанов и на председателя на Комисията по бюджет и финанси в Народното събрание – Менда Стоянова."

Така премиерът Бойко Борисов отговори лаконично на въпроси, зададени писмено от bTV.

Oще по темата

Въпросите са били по повод интервюто на издирвания от прокуратурата бизнесмен Васил Божков, което той даде от Дубай вчера за медията и в което отправи обвинения към управляващите.

Собственикът на "Нове холдинг" заяви, че Бойко Борисов бил виновен за състоянието на футболния клуб "Левски“, защото съсипал фирмите, които го финансират.

Борисов е допълнил още, че от времето, в което е изпълнявал длъжността главен секретар на МВР, не влиза в обяснителния режим на обвиняеми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

80

Помнете ми думата

преди 3 години

Някой ден след години,На тази особа ,жалките същества които я подкрепят,Ще му построят мавзолей както на времето на Георги Димитров! Като този който Евгени Бакърджиев Не можа да събори от раз! след 1989 г -:) Та на тоя Не бих му сложил НИКАКВО ЦВЕТЕ КЪДЕТО И ДА Е СЛЕД ВРЕМЕ! Не бих му "посадил" даже и МАГАРЕШКИ БОДИЛ!

79

Анонимен

преди 3 години

Забелязва се сигурно, хаотично движение по коридорите на "Дондуков"-1.От Дубай,Васил Божков в прав текст обяви,че държавата ни се управлява от хунта.Как се живее под "ботуша" на въпросната групировка,всеки средностатистически българин и всички под неговата "летва" всеки Божи ден,го чувствуват с празния си джоб и на места с мизерното си съществувание.Явно, "вървим" към Чили от времето на Аугусто Пиночет. Гласувахме за родолюбци,а то какво излезе!? Значи сме *** гласоподаватели! А!?

78

Анонимен

преди 3 години

Обвинен в лотарията с търкащи билети при туй произведени в чужбина на бройка с някаква изработка от което следва че са внос съответно с митническа проверка,такса,ставка бройка,килограм,тон,след туй печатане на кръгли суми в числа обявени за награди разбираемо в левове как национална валута за играта,а щом е лицензирана лотарията с име,знак,информаци,основание,разрешение,организатор се изписват съответно билет,серия,графични кодове за сравнение с отчет за плащане,цени и др.уточнени от КХ и МФ.

fallback