fallback

Общ преглед
Парламентарната група на ГЕРБ няма да участва в извънредното заседание от НС, свикано от председателя му Цвета Караянчева от ГЕРБ по настояване на БСП.

Това съобщи Менда Стоянова от управляващата партия.
Oще по темата


С решението си на практика ГЕРБ блокира днешното заседание, защото без депутатите от най-голямата партия няма  кворум.

Според Стоянова причината да бъде свикано днешното заседание, на което премиерът Бойко Борисов трябваше да даде отчет какви мерки се предприемат по време на извънредното положение заради конронавируса, цели единствено БСП да си прави пиар.

„В НС се събират депутатите от 264 общини. За всяко заседание на парламента работят над 200 представители на администрацията на НС и не е добре ние да направим огнище на заразата в НС, което след това да се разнесе в цялата държава“, коментира тя.

Освен това по време на извънредното положение законотворците трябвало да се събират само за решения, които се отнасят до важни решения, отнасящи се до здравето и живота на хората.

„Днешното заседание няма такова значение, за да се събираме. Разбира се няма как от БСП и най-вече тяхната лидерка, да си правят медийните си изяви от трибуната на НС, но пък са поканени в медиите“, скочи Стоянова.

Тя се закани, че ГЕРБ няма служат на пиара на левицата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

174

ognyanz

преди 4 години

Бойко се скри, защото знаеше, че няма да може да отговори на въпросите за икономическите и социални мерки срещу епидемията. Но той е хитър банкянски тарикат, да му го признаем. От вчера се готви за да има какво да каже. Спеши финансовият министър да извади милиони за кредити на фирми за да няма съкращения. Това няма да сработи, но че не работи ще се разбере след време. А другата седмица Бойко ще дойде в парламента да разказва колко милиона са далиИ следват ръкопляскания и оплюване на опозицията

173

до Шефа

преди 4 години

Те почват труповете и от самоубийства от икономическата криза, която почва - оня ден в Бургас майка на три деца и докато цъкна да прочета, те свалили новината.

172

Анонимен

преди 4 години

Скриха се като мишки,след като синът на техен депутат се оказа в джипа убиец,ами доставените фурми с/у агнешко и за тях няма отговор.

fallback