174

ognyanz

преди 4 години

Бойко се скри, защото знаеше, че няма да може да отговори на въпросите за икономическите и социални мерки срещу епидемията. Но той е хитър банкянски тарикат, да му го признаем. От вчера се готви за да има какво да каже. Спеши финансовият министър да извади милиони за кредити на фирми за да няма съкращения. Това няма да сработи, но че не работи ще се разбере след време. А другата седмица Бойко ще дойде в парламента да разказва колко милиона са далиИ следват ръкопляскания и оплюване на опозицията

173

до Шефа

преди 4 години

Те почват труповете и от самоубийства от икономическата криза, която почва - оня ден в Бургас майка на три деца и докато цъкна да прочета, те свалили новината.

172

Анонимен

преди 4 години

Скриха се като мишки,след като синът на техен депутат се оказа в джипа убиец,ами доставените фурми с/у агнешко и за тях няма отговор.

171

Шефа

преди 4 години

Борисов не е демократ - диктатор е!Борисов не е управник - мафиот е!Борисов не е умен - еднокнижков е!Борисов не признава Народно Събрание , признава само своите интереси и т.н. Че защо ще ходи тогава да се отчита в НС какво е направил с кризата?Ами то се вижда - НИЩО не е постигнал с пишман мерките си , кризата се разраства и пълзи из България , умрелите ги отчитат редовно , няма къде да се скрие Бойкото от поредния си резил!

170

Анонимен

преди 4 години

Кунче Нинова се гласи за следващ министър председателстващ

169

Валентин Тодоров

преди 4 години

Жалко.Защото данъкоплатците нямаме нищо против всички тези да се заразят.И то не от този щам на КАРС,който е със смъртност от едва от 0,4 до 0.6%.

168

ikar

преди 4 години

До АнонименА каква република сме? Пожарникарска?

167

ikar

преди 4 години

До ШашиЗащо пък два и един стига.

166

ikar

преди 4 години

До До по-надолуАко сте забравили - Депутатите на ГЕРБ правеха същото по време на правителството на Орешарски. Играеха си нлед - излез от залата, когато се стигаше со грасуване. Ако те имат къса памет, други още помнят.

165

до Малко по-спокойно

преди 4 години

Забравяш обаче, че преди това едни други не ходеха по-дълго на работа:) обидени, че народа не им е дал 50% мнозинство...сдадоха властта пък после го играха сърдити:)

164

До по-надолу

преди 4 години

Задължение на всички депутати е да работят - това го кажете на Нинова и депутатите от БСП, които няколко месеца отказваха да работят и то нарочно !

163

Малко по-спокойно

преди 4 години

Ами Нинова и БСП депутатите няколко месеца не ходиха на работа в парламента и то нарочно, сега го ударили на морал и вайкане .......

162

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Трактористите са по важни от това да се отчита на Нинова...

161

до 169

преди 4 години

Задължение на всички депутати е да работят и на всички министри да дават отчет. Няма значение Борисов или който е да е...

160

Малко лицемерно

преди 4 години

Задължение на опозицията е да си събере кворум щом искат изслушване в парламента! Какво е това вайкане, как Борисов не искал да дойде - ами прав е човека !

159

Браво !

преди 4 години

Правилно решение !

158

Анонимен

преди 4 години

ББ е зает обикаля по полята и се кара на трактористите...не го занимавайте сега "инспектира"

157

Анонимен

преди 4 години

Защо да дава отчет та той е богоизбран, пък и вие защо да работите...за някакви мижави 10 000 лв. Срамота тези от БСП да искат да работите, че и отчет да давате ...ама, че работа. Карайте си го както досега през просото и това е

156

Анонимен

преди 4 години

До ШашиЕ, може и с един. Що да харчим за 2 ;)

155

Анонимен

преди 4 години

Бойко няма време за парламента. Зает е да реже лентички за всеки нов случай на заразен с вируса. Лентичките ги внася от Китай - един тон лентички срещу един тон медицински материали.