Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Президентът Румен Радев утвърди Закона за актуализацията на държавния бюджет и Закона за мерките и действията по време на извънредното положение. Това потвърдиха за Нова тв от "Дондуков" 2.

Oще по темата

В промените в бюджета, гласувани от Народното събрание късно в понеделник, са предвидени мерки в подкрепа на бизнеса и хората, останали без работа заради противоепидемичните мерки.

За целта лимитът за нов държавен дълг през тази година се увеличава до 10 милиарда лева. Предвидени са 700 милиона лева за капитализация на Българската банка за развитие.

В извънреден брой на "Държавен вестник" ще бъде обнародван и указът за промените в Закона за мерките и действията по време на извънредното положение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

Анонимен

преди 4 години

Усети се!Щеше да получи още един червен картон, за груба игра..

69

Радев=бай Тошо

преди 4 години

Радев за жалост прилича на бай Тошо - срича, мънка, мрънка, чете трудно, няма ясна и собствена мисъл, не може да говори добре, използва кухи заучени фрази и произнася неправилно много думи. Жалко е, че не вървим напред, а се върнахме много, много назад

68

Анонимен

преди 4 години

Тоз радеф като че ли е внук на бай Тошо. Много си мязат двамата.Другарят Живков е бил на същата възраст през 1967 или 1968 година.

fallback