Снимка: БГНЕС
fallback

Имаме нужда от Медицински експертен съвет, който да подпомага министрите във взимането на икономическите и социални решения. Това обяви премиерът Бойко Борисов на среща в МС с проф. Коста Костов. Именно той трябва да отговаря на важни медицински въпроси, ще се разчита и на добър диалог с Националния кризисен щаб, пише NOVA.

Oще по темата
 

Кризисният щаб продължава да си работи, обясни премиерът Борисов

Имаме нужда от медицински експертен съвет, който да подпомага министрите във взимането на икономическите и социални решения. Това обяви премиерът Бойко Борисов на среща в МС с проф. Коста Костов. Именно той трябва да отговаря на важни медицински въпроси, ще се разчита и на добър диалог с Националния кризисен щаб.

Самият Кризисен щаб продължава да работи.

„Искаме максимално да обединим всички и да намерим най-добрите решения”, каза Борисов. По думите му новият щаб ще се състои от 4 или 5 специалисти.

„Аз съм оптимист и съм сигурен, че ще се справим, защото взехте мерки навреме”, заяви проф. Коста Костов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

214

Анонимен

преди 4 години

В тоя съвет ще ги наредим : пожарникар,експерт, пожарникар, експерт...

213

До главната Тиква

преди 4 години

Защо Тикво не затвори границите и не спря самолетите още когато нямаше корона в Бг?? Ако го бяхте направили сега нямаше да има болни и умрели, който да ти тежат на съвестта, не че имаш съвест де. Сега всички бършем твоят ***. Решението бе просто - затваряне на всички сухопътни граници, забрана на кацащи пътнически самолети с една седмица гратисен период, да се приберат който иска, а не както е сега още да се прибират и носят нови зарази плюс обезопасен и обезпаразитен коридор за тировете.

212

доктор

преди 4 години

До Анонимен ПРЕХВЪРЛЯНЕ И ЗАМАЗВАНЕ НА ОТГОВОРНОС---ТОВА Е

fallback