214

Анонимен

преди 4 години

В тоя съвет ще ги наредим : пожарникар,експерт, пожарникар, експерт...

213

До главната Тиква

преди 4 години

Защо Тикво не затвори границите и не спря самолетите още когато нямаше корона в Бг?? Ако го бяхте направили сега нямаше да има болни и умрели, който да ти тежат на съвестта, не че имаш съвест де. Сега всички бършем твоят ***. Решението бе просто - затваряне на всички сухопътни граници, забрана на кацащи пътнически самолети с една седмица гратисен период, да се приберат който иска, а не както е сега още да се прибират и носят нови зарази плюс обезопасен и обезпаразитен коридор за тировете.

212

доктор

преди 4 години

До Анонимен ПРЕХВЪРЛЯНЕ И ЗАМАЗВАНЕ НА ОТГОВОРНОС---ТОВА Е

211

Нищо ново

преди 4 години

Медици ще подпомагат вземането на икономически и социални решения?Е, тогава не е зле да има и експертен съвет от икономисти и социални работници, които да подпомагат вземането на решения за здравеопазването.Това само човек с пожарникарско образование като Бойко може да го измисли.

210

Анонимен

преди 4 години

Не ми го побира умът как може да се политиканства когато говорим за пандемия и масово измиране на хора? Това хората сме неспасяемо *** понякога. мен не ме интересува кой с коя партия е кой какъв е ако ми предложи ефективна помощ, ще я приема. В случая политическите противоборства не са от значение. Тук става въпрос за физическо оцеляване. А и тези мерки няма да продължават вечно, не е възможно това. Лекарство се търси и скоро трябва да се намери. Това е спасението. а не политическо лаене.

209

Анонимен

преди 4 години

Е тва е ! Само експертен медицински съвен немаше ! То кризидни щабове, то не знам си кво и.т.н. Тоя милиард и половина отпуснат от ЕС зор ще видят докато го похарчав. Ще се появят още нови кризисни групи , сдружения,

208

Анонимен

преди 4 години

Вижте какво ще ви кажа -ако аз бях начело на тази държава щях да оставя да си правите каквото искате нито да нарушавам прословутите ви права за да не наливам вода в лейката на Корнела. Ходете където искате ,правете каквото искате и се изпозаразете. Защото с това поведение това заслужавате. Тогава ще ви видя що за бизнес ще въртите, що за пари ще спечелите. Но тогава Корнела ще запее друга песен -че мерките за безопасност не стават и не са ефективни. От нея отърване няма. Но вината ще е ваша

207

до 218

преди 4 години

ами много, че не са експерти. Вместо да предприемат мерки за да спре заразяването като въведат задължително маски за 14 дни (и ги доставят) те искат да разсипят икономиката и психиката, а и физиката на хората от глад. Само статистики и военни положения (ми военен какво да измисли - военно положение).

206

Анонимен

преди 4 години

Дай Боже стиковката на Медицинския експертен съвет и Националния кризисен щаб да не бъде като тази на премиера с президента.

205

Анонимен

преди 4 години

Каква стана тая работа, лекарите и сестрите, които не са специалисти, ще лекуват болните от вируса, а светилата в областта ще са в първите редици на разни съвети пък дал бог и агенция може да открием.

204

Анонимен

преди 4 години

Така е, защото кризата се управлява хирургически, а не епидемиологически!

203

Боледували ли сме

преди 4 години

Възможно ли е да си направим изследвания за наличие на антитела и при наличие на такива да считаме, че сме прекарали болестта, вече имаме имунитет и можем активно да помагаме на нуждаещите се и да спрем тази изолация и бездействие? Иначе с това темпо на разболяване по 30 на ден, докога ще чакаме да се изредим 7 млн...

202

Спеца

преди 4 години

Естествено , шеф на този ЕКСПЕРТЕН СЪВЕТ ще е д-р топ *** кауза- Бойко Борисов!Ако обаче , няма бързи резултати , ще прехвърли шефското място на някой по-слабичък доктор!

201

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Експерти...калинки многооо,само няма кой да върши...работа.

200

О, Шипка

преди 4 години

Май ще трябва Русия за трети път да ни освобождава. Първи път- от турците, втори- от немците и сега от короната.

199

САВЕЦКА USA

преди 4 години

........БОРИСОФ СИ САЗДАДЕ САМ ВИРОСА И СА СЕ БОРИ С НЕГУ КОТУ МЕЧО ПУХ !......

198

Анонимен

преди 4 години

а забравих, вземете и некое инвестмънт банкерче като хотелчев че с тая пачка дето се задава на хоризонта, не мое в куфари и при мис ***, тря се подходи рационално, тръстчета, фирмички пощенски кутии, облигации, ДЦК. айде той хотелчев ги разбира. а може и като е там още един път да ни обърнете дълга в китайски юани, после в рубли, евро и накрая пак в оригиналната валута за да намалэ на половина. аз за пролетарията, плюйте си и в пазвите, метайте малко сол и всичко ще е наред.

197

Анонимен

преди 4 години

"Имаме нужда от медицински експертен съвет, който да подпомага министрите във взимането на икономическите и социални решения." вземете и двама трима бивши футболисти (стоичков, сираков и няокой от пловдив), една врачка, примерно тая дето пази аурата на ***, вижте кой се върти по светофарите и кръстовищата, развъдници на таланти и минимум още един транс като ангелакова и някой със сини венци за да сме мултукулти. не забравяйте и да следите посоката на ветъра и нивото на глобалното затопляне.

196

Анонимен

преди 4 години

Абе Тикво, тогава тия дето облъчват населението до сега, излиза че не са експерти, ти си направо с двата крака в затвора.

195

Анонимен

преди 4 години

А експертно правителство кога?