Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Група туристи от Банско са били докарани и настанени в хотел на "Лъвов мост", съобщи премиерът Бойко Борисов.

Районът там е отцепен, хотелът е под охрана и под карантина.

Oще по темата

Туристите са от Великобритания.

Борисов не скри гнева си от туроператорските фирми, които са довели чужденците насред епидемията от коронавирус.

"Английски туристи, туроператорът си ги взел и си ги докарал не стига, че заразили Банско, ами сега и София, и сега полицията ги е заградила. Където има, затваряме, прибираме, на чартърите и с това да се приключва. Изключения няма", закани се премиерът.

Той е категоричен, че след Банско, ако се наложи и останалите зимни курорти ще бъдат отцепени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Анонимен

преди 4 години

До Едно Към Едно:,,..Нито тогава, нито сега съм чул някой да е избягал от България в Русия!..'' Аз знам,ама после избягаха от Русия,два пъти по-бързо,отколкото когато избягаха от България.Между другото един от нашите писатели/поети Възрожденци,не поня кой точно.Много добре описва изселването на българите от ,,задунайската'' към братска Рус.Такова нещо никой не би го признал днес,особенот от руска страна.Заминалите са се върнали на 35-40 процента,другото ,,морто''.А са си продали имотите.!!!!

41

Анонимен

преди 4 години

До 37 едно към едно - В момента в Русия минималната пенсия е към 10 000 рубли, а средната - към 15 000. В общи линии пенсиите там са като тия в България. Така че си правиш само вятър на устата и говориш явни глупости.

40

Анонимен

преди 4 години

До Едно към едно 37Аз съм живял доста време преди 1989 година.Нито тогава, нито сега съм чул някой да е избягал от България в Русия.............В Корекомите плакнехме очи със западна стока и техника! "Сделано в СССР" не ни омайваше! Всичко руско беше буквално сделано с *** и длетото без даже да му бъдат заоблени ъглите. В момента има много качествени руски стоки но наследството от "Коминтерна" все още прозира!

fallback