42

Анонимен

преди 4 години

До Едно Към Едно:,,..Нито тогава, нито сега съм чул някой да е избягал от България в Русия!..'' Аз знам,ама после избягаха от Русия,два пъти по-бързо,отколкото когато избягаха от България.Между другото един от нашите писатели/поети Възрожденци,не поня кой точно.Много добре описва изселването на българите от ,,задунайската'' към братска Рус.Такова нещо никой не би го признал днес,особенот от руска страна.Заминалите са се върнали на 35-40 процента,другото ,,морто''.А са си продали имотите.!!!!

41

Анонимен

преди 4 години

До 37 едно към едно - В момента в Русия минималната пенсия е към 10 000 рубли, а средната - към 15 000. В общи линии пенсиите там са като тия в България. Така че си правиш само вятър на устата и говориш явни глупости.

40

Анонимен

преди 4 години

До Едно към едно 37Аз съм живял доста време преди 1989 година.Нито тогава, нито сега съм чул някой да е избягал от България в Русия.............В Корекомите плакнехме очи със западна стока и техника! "Сделано в СССР" не ни омайваше! Всичко руско беше буквално сделано с *** и длетото без даже да му бъдат заоблени ъглите. В момента има много качествени руски стоки но наследството от "Коминтерна" все още прозира!

39

Анонимен

преди 4 години

Абе какъв лиценз да му отнемаш на тоя, направо прангите и в Софийския при Нено. *** ***, заразиха столицата.

38

В. Магриотов

преди 4 години

Разбирам го напълно колегата! Човекът си цени времето, ако не вземе той мангизите ще ги чопне хотелиер от друга държава! Естествено гладният *** може само да злобее по преуспелите които работят за ПЕЧАЛБА, а не за тоя дето дуа!

37

Анонимен

преди 4 години

а кажете сега държава ли е българия? обиктовени транспортни фирми с 2 рейса плюят на премиера и на главния прокурор, пикаят на законите и реда. докарали са 80 заразенив центъра на столицата, това държава ли е кажете????

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 29................в Петък армията излиза по улиците и ще спира хора..................Глупости български на търкалето! Никъде не се споменава в английските новини за никаква армия по улиците!

35

Едно към едно

преди 4 години

Аз съм живял доста време преди 1989 година.Нито тогава, нито сега съм чул някой да е избягал от България в Русия! Нито някай да си е превърнал левовете в рубли! Всеки дърпа на Запад-за лечение, за образование, за работа, И като прочета, че Путин ще ни оправи...знаете ли колко е пенсията в Русия? 3500 рубли. Няма и 90 лева! И чакате от тях да получите медицинска техника за коронавируса? Техниката им е Лада, Камаз, Миг...Това е. Друго няма.Не чакайте от умрял писмо.

34

Ааас

преди 4 години

Абе тур операторите. Да Ви помогнем с кинти пък вие ще върнете корони аааааа? Много сте алчни бе мама Ви ***. Бойко за целият туристически бранш никви помощи. Иначе закинти първи реват А?

33

Анонимен

преди 4 години

Напишете името на хотела, който е в София - пред кой хотел на Лъвов мост има полиция?

32

Татул

преди 4 години

Този тур оператор трябва да не види лиценз повече.

31

Анонимен

преди 4 години

Еми като не си затворихме границите така ще е...

30

Лойко оставка!!

преди 4 години

На Лойко карантината около Банско му е толкова стабилна колкото му е стабилна и границата. Всеки ден минават бежанци през дупките в оградата.

29

Анонимен

преди 4 години

Бойко е номер едно. Супермен! Той ще спаси света. Трябва да го пратим на Марс като я колонизираме умните българи и да го направим първия премиер на новата планета. Не сме *** нация, ама много елементарна и много приказваме, ама само приказваме. Иначе всеки си седи и си трае тихо ако види нещо нередно да се случва

28

Анонимен

преди 4 години

Англичаните не са донесли вируса, а са го хванали тука. Учудвам се на борисовата тьпотия, с която хвърля вина върху този и онзи.

27

Анонимен

преди 4 години

и в Англия сега усетиха и затягат нещата. От днес всички си работим от вкъщи, в Петък армията излиза по улиците и ще спира хора. Страшно си е. Не зная има ли смисъл да се карате кой е по-***, залога си е един и същ за двете държави - човешки живот. Премиерите и на двете страни са си шебеци, Бойко поне не се старае да изглежда добре за пред хората и не му пука много

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 24Ти да не би да кажеш ,че англичаните са по умна нация от българите...Не само че го казвам а и го доказвам само като отворя Гугъл и направя справка за някое световно откритие! Българите в Лаяйнярия са повечето тесногръди простаци с прекроено самочувствие без почти капчица покритие сочещи с пръст всеки друг за виновен но не и себе си! Лицето на държавата българска издава фалша с който се опитват някои заблудени да пробият!

25

Анонимен

преди 4 години

До До 1Ми кат нямат летище в Банско, поне на 20 км. от тях, що са напинят за световен курорт? Щот на властта инвестициите са там и само им подвиват кьошетата, колко били велики!Брой сега: 1 бр. (Най-малко) служител на туроператора+1 бр. Шофьор на автобус+10(най-малко) хотелски персонал.Колко излезнаа - двайсетина души контактни. Умножи го по 4 (минимум) с които те ще контактуват=около 80 души, нов контингент

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22Тези нямат работа в България .......Тези нямаше да имат "работа" в Лаяйнярия ако не бяха закупили карти за почивка от алчни български лаяйнярци-хотелиери които пет пари не дават за здравето сънародниците си!

23

Анонимен

преди 4 години

Какви санкции се предвиждат за този туроператор?