Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Премиерът Бойко Борисов смята, че барикадирането на петте медицински сестри в бившия Партиен дом, има политически привкус.

Oще по темата

"Вижда се кой отива при тях“, коментира той явно имайки предвид Мая Манолова, бивш кадър на БСП, която се изправи като кандидат, издигнат от инициативен коминет на последните кметски избори срещу Йорданка Фандъкова от ГЕРБ в София.

"Имам два отговора в зависимост от ситуацията. Ако говорех като президента Румен Радев, щях да кажа, тъй като НСО е на негово подчинение, че виновен е началникът на НСО, но аз не говоря така. Никога не правя такива заключения, а точно обратното“, каза той, цитиран от "Фокус".

"Какво толкова е станало, че са преспали там – да ги дърпат, бутат и извличат насила не е красиво и джентълменско", допълни той и продължи: "Отнасяме се с уважение към исканията на всеки".
 
"Познавам ги тези сестри, идвали са и исканията им са изпълнени - не 50, а 500 милиона повече са парите за здравеопазване в новия бюджет. Разделихме се с добро и останах малко учуден от това, което е станало", коментира още премиерът Борисов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

236

teo

преди 4 години

Този генерал, шеф на НСО Красимир Станчев стана най-смешния генерал, който излиза срещу ПЕТ ЖЕНИ които бяха изпратени от ЧЕРВЕНАТА СВИТА на ***, за да я изберат през април за лидер на престъпната БКП-БСП !!! Най-срамно е , че друг ГЕНЕРАЛ Румен Радев-КУРНЕЛИЕВ изпрати ЩЕФА НА НСО срещу толкова ОПАСНИ жени и то САМО ПЕТ НАБРОЙ, като "ПЕТИМАТА НЕ ОТ РЕМСа, А ОТ бкп-бсп!!! Няма такава държава с такъв КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕЗИДЕНТ, който разрушава, вместо да обединява нацията. БЪЛГАРИНО ????.

235

ББ

преди 4 години

Мед....ама не сме те срещали по световните пазари с продукт,Божковци със схеми и обществени поръчки на правилните хора..кражби...кво даваш...и откъде вземаш,да България е социална...всички вземат от бюджета...от нашите данъци...само,че едни имате много къщи и апартаменти а други не смогват да си платят данъците ,време е за барикади и бесилки не за первази

234

Мед.браТ

преди 4 години

Има сестри който не стават за *** за зеле и дори и 1000 лева заплати са им много!!! Но нали се борим за социално равенство и нямат и капацитета да си обяснят ,че заплатата не е даденост а се формира от това какво даваш за да получаваш.Не само при мед.сестрите ами и във всяка друга свера мръкащи искащи не можещи да си обършат дупетата ,но пък искат някой да им дава натепсия щото им се полага.Всички еднакво прости със еднакви финансови възможности. Дерзаите социалисти!!!

fallback