fallback

Политологът доц. Стойчо Стойчев смята, че "ластикът" на властта няма да се скъса. Въпреки острия тон между ВМРО и ГЕРБ, правителството ще изкара мандата си, посочи той.

Доц. Стойчев е на мнение, че Патриотите от това управление понасят негативи, а не позитиви,но арестите не удрят върху имиджа им.

"ГЕРБ не влияят на решенията на прокуратурата. Гешев не е маша на Борисов. Няма защо да се сърди Каракачанов", коментира политологът пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

ognyanz

преди 4 години

За Бойко щеше да е печеливш ход сега да подаде оставка, но вече не се решава да го направи. Може и да не спечели следващите избори, а и да ги спечели ще трябва да управлява с ДПС и тогава за всички ще е ясно, че иска да се задържи на власт на всяка цена.Патерицата "Обединени патриоти" вече я няма, ВМРО е на границата от 4%, а от Слави не се знае какво може да се очаква.

33

Бойчо

преди 4 години

Винаги щом обявят увеличение на пенсиите и има огромна инфлация

32

Анонимен

преди 4 години

ВМРО отдавна се на-ду-пи-ха на управляващите и продължават това. Пожертваха Н.Димов, а Кр.Живков и Н.Кънчев си останаха, сетне началничката на Басейновата източнобеломорска дирекция, наскоро областния координатор на ВМРО-Пловдив. Смятат ли, че на изборите следващата година ще влезнат в НС? А ГЕРБ чрез гл.прокурор непрекъснао ги мачка. Ето, и сега предадоха тази от Басейновата дирекция на Спецпрокуратурата, от която излизане няма, следва Спецсъд...

fallback