fallback

Общ преглед

Ако Корнелия Нинова лъже за броя на членската маса, незабавно да си подаде оставката! За това настоя депутатът от БСП Красимир Янков в предаването "Опорни хора".

"Председателят на нашата партия е функция на самата партия. Нинова и Добрев са едно. Проблемът с членската маса е много голям. Добрев каза, че са близо 84 000, според Нинова те са 43 000. Или лидерът на БСП лъже, или не знае бройката. Ако лъже - искам незабавно оставката ѝ", коментира той.
Oще по темата


"Нинова копира Борисов, това е една от основните ѝ грешки. БСП не може да бъде лидерска партия", категоричен бе социалистът пред Bulgaria ON AIR.

Янков е на мнение, че едноличното лидерство е пагубно за БСП. Това доведе до деструкция в партията, както и до лустрация на десетки функционери с привидно благовиден предлог от "реформа", а те покриваха широк спектър на колективния модел на управление на БСП, посочи още кандидатът за лидерския пост в БСП.

"Изправям се срещу Нинова, за да върна традиционния образ на партията с колективен модел на управление", заяви категорично Красимир Янков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

ognyanz

преди 4 години

Много платени социолози редовно обикалят медиите за да експлоатират предизборната ситуация в БСП. Нищо ново наистина.

34

Нищо ново

преди 4 години

До *** е абсурд: Този "абсурд" се публикуван вече поне сто пъти. Измисли нещо друго.БСП е в предизборна ситуация и медиите само чакат някой да каже нещо срещу Корнелия Нинова, за да го публикуват. Но откакто Корнелия Нинова е лидер, БСП увеличи два пъти депутатите и кметовете си при поредните избори, излъчи президент. А този Красимир Янков е никому неизвестен. Нека да се кандидатира, но би трябвало да вижда, че фактически вреди, вместо да помага на БСП..

33

Курнелия е абсурд

преди 4 години

*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече три пъти поред на избори. Не го ли схванахте все още...

fallback