35

ognyanz

преди 4 години

Много платени социолози редовно обикалят медиите за да експлоатират предизборната ситуация в БСП. Нищо ново наистина.

34

Нищо ново

преди 4 години

До *** е абсурд: Този "абсурд" се публикуван вече поне сто пъти. Измисли нещо друго.БСП е в предизборна ситуация и медиите само чакат някой да каже нещо срещу Корнелия Нинова, за да го публикуват. Но откакто Корнелия Нинова е лидер, БСП увеличи два пъти депутатите и кметовете си при поредните избори, излъчи президент. А този Красимир Янков е никому неизвестен. Нека да се кандидатира, но би трябвало да вижда, че фактически вреди, вместо да помага на БСП..

33

Курнелия е абсурд

преди 4 години

*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече три пъти поред на избори. Не го ли схванахте все още...

32

до 26

преди 4 години

Ама много сте жалки като пишете за *** , та вашия вожд още не е скъсал комунистическия билет , знаеш ли кой можеше да пази живков ? - Баш баш *** !

31

ДААА..

преди 4 години

ИСКАМ ДА КАЖА НА К.ЯНКОВ ЧЕ ВЕДНЪЖ ГЛАСУВАХМЕ ЗА НЕГО В ДОБРИЧ И НЕ СМЕ ГО ВИДЯЛИ ЧЕТИРИ ГОДИНИ - ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ДЕПУТАТ НЕ Е ВЪЗПИТАНО ДА ХОДИ ПО ТЕЛЕВИЗИИ И ДА ГОВОРИ ПРОТИВ НИНОВА - АКО ГЛАСУВАМ ЗА БСП ЩЕ Е САМО АКО НИНОВА СТАНЕ ЛИДЕР

30

Адолф

преди 4 години

До АнонименЕто защо: Комунистите винаги обвиняват жертвите си за престъпленията които сами са извършили срещу тях. Казано е преди сто години.

29

Анонимен

преди 4 години

Е,там им е грешката на червените.Правят-струват,все с Борисов сравнения,уж са социална партия, а с кроасани тръгнали да борят човека,отрасъл на филии с мас.Нямат шанс бузлуджанци..

28

нинов

преди 4 години

нинова озна4ава - нищо нула вредно гадно долно безидеино 4ове4е. то4но такъв лидер заслужават ***.

27

Анонимен

преди 4 години

Тая е толкова ***, само в църква не се е снимала.

26

Анонимен

преди 4 години

Сирни заговезни са . Защо никога в миналите години нито един лидер на БСП не излезе да поиска прошка за управлението на Луканов и Виденов при което живеехма като в концлагер.Да си знаете,че високомерието ви ще ви погуби! Ама наистина нито един лидер от БСП не е поискал прошка от народа!Толкова праведни ли смятате,че сте?

25

безпартиен

преди 4 години

Нинова ще затрие БСП.Толова безлична партията ви никога не е била.На практика опозиция на ГЕРБ няма в момента.Ако не я смените-БСП загива и Борисов ще управлява като Путин в Русия!

24

Анонимен

преди 4 години

Всяка формация се нуждае от ярка фигура за водач. Нинова, Манолова се проявиха като депутати, като смели оратори в парламента. Който има какво да каже, има трибуна. Говоренето този или онзи бил такъв или онакъв не прави мрънкащия по-кадърен.

23

голю босев

преди 4 години

Ако БСП има 43000 членове, вече е умряла партийка. Йоло Денев има повече поддръжници.

22

истина

преди 4 години

Селска лъжлива тарикатка. Да се готви за свиждане с прокуратурата.

21

т.в.

преди 4 години

Разбира се, че Нинова лъже, тя никога не казва истината. Ако може да каже че членовете на БСП са 100, ще го направи, само и само да ги докара на изборите до 50% за нея. Бас държа, че никой не знае колко са членовете на БСП. Само ако знаят колко е вредва и за БСП и за България веднага ще я разкарат. Тя ще се бори със зъби и нокти, ще лъже, ще прави връгка и още каквота се сетите, за да остане начело на БСП. Страхува се, че ако не е председател, ще я разнищят и ще я изхвърлят отвсякъде и ще я раз

20

Анонимен

преди 4 години

Едно към едно на думи копира Бойко. Нови политики Нинова не може да предложи. С политики не може да свали Бойко. Да опита с нещо друго.

19

Анонимен

преди 4 години

Тая крадлива шушомига нинова и в Крушевица загуби Кмета е от ГЕРБ )))

18

Шико..

преди 4 години

На комунист вяра никога.

17

Анонимен

преди 4 години

Само на слепци, старци в деменция, русофили-фундаменталисти можеш да кажеш в едно изречение, че в България управлението е диктаторско, но живеем в демокрация !

16

Анонимен

преди 4 години

***, не се хаби да пишеш едно и също години наред, веднъж против ГЕРБ, след малко срещу Нинова, срещу БСП, против който е наред в публикацията. На кого си мислиш, че влияеш? Нещастен шут!Много е демократично да кудкудякаш денонощно, за да привличаш посетители! Няма що! Голям просперитет! Съвременна професия в крак с новите технологии!