Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Соцлидерката Корнелия Нинова защити президента Румен Радев от нападките на ГЕРБ, който в декларация от името на ПГ го обвиниха, че разделя обществото, вместо да го обединява заради скандала вчера пред Паметника на Васил Левски.

Oще по темата

"Президентът Румен Радев вчера много ясно изрази личната си позиция в речта си, като призова всички да замълчим и да не се опетнява момента и мястото, на което се бяхме събрали, за да отдадем почит на Апостола на свободата“, коментира тя,цитирана от БТА.

Според нея управляващите трябва да се замислят защо въпреки призива му се е стигнало до освиркване оп време на речта на столичния кмет Йорданка Фандъкова.

"Би трябвало да накара управляващите да се замислят защо се стигна до тук, защо по този начин реагират хората при тяхната поява", коментира Нинова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

Гьосурат Нинов

преди 4 години

Хич да не ти пука ***. Твоите избиратели хич не разбират кво струваш.

60

Лумпениада

преди 4 години

***, революции трябват, революции не еволюции.

59

Аман от терористи

преди 4 години

Терористи на власт са наредили монтаж огромен брой тежко терористични съоръжения./вижте ги на тол мачтите /НА шествията с е видяха трайно увредени от дигитално холограмни видео терористични съоръжения .МАнипулатори ползваха черни пси генератори и пси активатори.За сравнение вижте митингите в подкрепа на доказано вече престъпни групировки /партии/нарочно създадени от диверсанти през 1989 - 1990 година.Тогава ползваха пси активни наркоспец подсладители ..

fallback