61

Гьосурат Нинов

преди 4 години

Хич да не ти пука ***. Твоите избиратели хич не разбират кво струваш.

60

Лумпениада

преди 4 години

***, революции трябват, революции не еволюции.

59

Аман от терористи

преди 4 години

Терористи на власт са наредили монтаж огромен брой тежко терористични съоръжения./вижте ги на тол мачтите /НА шествията с е видяха трайно увредени от дигитално холограмни видео терористични съоръжения .МАнипулатори ползваха черни пси генератори и пси активатори.За сравнение вижте митингите в подкрепа на доказано вече престъпни групировки /партии/нарочно създадени от диверсанти през 1989 - 1990 година.Тогава ползваха пси активни наркоспец подсладители ..

58

sofeto

преди 4 години

И тази "кючекиня" като опозиция е ежедневно оплювана и охрачвана ама не и пука въобще!

57

Анонимен

преди 4 години

До Тази горе еЯвно не си поглеждал Цачевата, Фидоската, Лили Свинетката, Пекинската птица и още "***"...Тогава друго ще запееш.

56

Анонимен

преди 4 години

Левски е бил погубен с активно то участие на Русия, затова БСП /Радев, сквернят паметта му.

55

Анонимен

преди 4 години

Точно на този ден ли бе, Нинова, пред пметника на Левски, по време на честването?! Я не ни ги разправяите тия, позор за Радев И БСП!

54

Тази горе е

преди 4 години

Отвратително неприятна жена.

53

Анонимен

преди 4 години

Никога историята не е запомнила опозиция, чието единствено предназначение е да мрънка без мнение, на реве без да знае защо и да критикува без да предлага решения.Диктатурата на Нинова върху БСП и президента й са си мимомелтни. Въздух под налягане.

52

Анонимен

преди 4 години

Абе слагайте червена точка като пускате снимка на тая пaчa бе! Как ще приспя детето сега?

51

Анонимен

преди 4 години

До Поручик Лукашя се скрий бе пръдльо. Ва *** и простацитe червени, начело с дебелогъзата мисирка и клепоухия ***.

50

Дядо Йоцо

преди 4 години

Бойко е строителя на Нова България. Той постига своите успехи въпреки ожесточената съпротива на Позитанската Престъпна Организация. Това го прави Велик и такъв ще остане в историята.

49

гербер

преди 4 години

До поручик Лукаш. Ами много са, а? Само че твърде елементарно, другарю, ги оприличи всичките на гербави ***. Значи, когато някой плюе радефф и БСП, задължително е ***, а когато вие, червените бок.луци го правите, не сте ***. Много плоско. И някак си май пропускаш вероятността да има коментиращи, които ги мразят безплатно. Защото има много причини да го правят.

48

Валери

преди 4 години

И от кого бяха освиркани бе, крава червена? Огледа ли ги хубаво кои са и какви са? Или ги познаваш добре?

47

Поручик Лукаш

преди 4 години

Браво. От 46 коментара 41 са на гейберските ***. Вместо да се заяждате тук, вижте какво е мнението на левскарите за вожда ви. А те определено не са нито бесепари, нито радевци!https://youtube/watch?v=NTUPDi3_kSw

46

БСП са гад.ини

преди 4 години

До 42. Това, което си написал, пасва идеално на БСП.

45

изнервен

преди 4 години

А ве, па.тка червена тъ.па. освиркването не беше хората, а от нарочно докарани червени лум.пеи, начело с Костя Копейкин. А хората си казват на избори кого предпочитат и това не сте вие.

44

Ха-ха

преди 4 години

С такава "опозиция", водена от Корнела Бойко е вечен. Стига да не му омръзне.Пък човека на Деса няма какво да го коментираме. Да си говори. Не пречи :)

43

Илайджа Ууд

преди 4 години

Защото навсякъде около вас има деградирали типове които съботират, убиват, крадат и вие се правите че не са с вас, а зад кулисите сте първи дружки.

42

ха сега де

преди 4 години

Нинова , чуваш ли се какво приказваш - управляващите да се замислят ?За да се замислят , значи да могат да мислят ?!Те мислят единствено за крадене , но това не е мисъл , а условен рефлекс !