Архив: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Шуменът Слави Трифонов не се отказва от намерението си да учреди партията си с новото име "Има такъв народ". Събитието отново е закрито за медиите.

Това е втори опит на Трифонов да постави начало на своя политически проект след провала на регистрацията на партия "Няма такава държава". След като Върховният касационен съд окончателно отряза напъна му да основе "Няма такава държава", той излезе с учредителна декларация на ПП "Има такъв народ".
Oще по темата

Причината съдът да откаже регистрацията беше, че тя е използвала незаконно българското знаме в логото си.

Учредителното събрание на партията с новото име "Има такъв народ" се провежда в  София и на него присъстват необходимите минимум 500 делегати.

Учредителната декларация преповтаря декларацията на партия "Няма такава държава", потвърди за БНР заместник-председателят на партията Тошко Йорданов:

“Новата партия има промяна в логото, както виждате. Това беше адски глупаво, няма никакво значение как се казва“.

Партията на Слави Трифонов се обявява за мажоритарна избирателна система, намаляване на броя на депутатите наполовина, въвеждане на електронно гласуване и пряк избор на главния прокурор и на омбудсмана.

Новото лого на партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" представлява стилизиран восъчен печат с името на партията на син фон.

След като Върховният касационен съд окончателно отряза напъна му да основе "Няма такава държава", той излезе с учредителна декларация на ПП "Има такъв народ".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

212

Анонимен

преди 4 години

само Слави

211

ИНТЕРЕСНО

преди 4 години

Искам някоя телевизия да покани Бойко Борисов иВолен Сидеров да разговарят,но без намеса от водещия на предаването.Нека никой от двамата да не бъде прекъсван.Напълно съм убеден,че Бойко Борисов няма да има смелост да разговааря с Волен Сидеров и цяла България да види това.Бойко Борисов няма да приеме,пак ще се изхлузи като...

210

Анонимен

преди 4 години

Вие наистина ли смятате, че човек, който не може да създада семейство, свикнал да живее сам и да се съобразява единствено със себе си, ще е достатъчно добър да управлява държава? Вижте сега как е, вижте и славчо какъв е и ще разберете приликата и как нищо няма да се оправи. Наистина няма такъв народ, ако го избере - името е и подигравка към неговите избиратели, точно както бай-*** бе казал: аз съм п-р-о-с-т и вие сте п-р-о-с-т-и.

fallback