212

Анонимен

преди 4 години

само Слави

211

ИНТЕРЕСНО

преди 4 години

Искам някоя телевизия да покани Бойко Борисов иВолен Сидеров да разговарят,но без намеса от водещия на предаването.Нека никой от двамата да не бъде прекъсван.Напълно съм убеден,че Бойко Борисов няма да има смелост да разговааря с Волен Сидеров и цяла България да види това.Бойко Борисов няма да приеме,пак ще се изхлузи като...

210

Анонимен

преди 4 години

Вие наистина ли смятате, че човек, който не може да създада семейство, свикнал да живее сам и да се съобразява единствено със себе си, ще е достатъчно добър да управлява държава? Вижте сега как е, вижте и славчо какъв е и ще разберете приликата и как нищо няма да се оправи. Наистина няма такъв народ, ако го избере - името е и подигравка към неговите избиратели, точно както бай-*** бе казал: аз съм п-р-о-с-т и вие сте п-р-о-с-т-и.

209

Гого

преди 4 години

Абе как е възможно да има хора който да вярват на Слави Трифонов ...Боже слез и си вземи версиите.

208

Росен Пл

преди 4 години

Няма да гласувам нито за Слави Чалгата,нито за Борисов,дето е горд,яе прочелсамо една книга през живота си

207

Анонимен

преди 4 години

Така трябва. Вече ни омръзнаха тия в Парламента, 30 г. едни и същи муцуни, които си плетат кошницата. Те богатеят, а народа обеднява.

206

чалгата на прощава

преди 4 години

Славчо е по-ниско дори от певиците на чичо Митко, те поне деца имат, даже и Азис скалъпи една сапунка покрай детето си. Слави се прави на голям, а 30 години немА смелост да си признае и приеме проблема (какъвто и да е) и ако ще да беше осиновил 2 деца.Същият е като католическите попове, дето нямат семейства и деца , но трябва да се приема за чиста монета всеки съвет по темата

205

Анонимен

преди 4 години

Слави ще събори бсп от второто място и ще стане незаобиколим фактор в парламента! Гербавите ще трябва да се съобразяват, защото това няма да бъде поредната им патерица, а партия на независими и достойни българи от целия свят!

204

Иван

преди 4 години

Славчо, не бих гласувал за теб, защото и ти си псевдо-демократ ! Ялов си, нямаш семейство или деца. Защо да гласувам за теб ?

203

Край

преди 4 години

Без мажоритарна избирателна система няма демокрация няма суверенитет Слави иска да промени правилата на играта - народа или го разбира и го налага на партиите или да си гласува за Герб-Бсп ДПС -Атака до края на кръглия преход.

202

Анонимен

преди 4 години

Има такъв глупав народ който ще гласува мислейки си ,че нещо може да се промени България вече не е държава ,а колония и каквото искат господарите това ще става без значение кой тука е на ,,власт'' !

201

До 200

преди 4 години

Не е проблема в държавнота администрация. Проблема е в общинската - там всичко е назначено на партиен принцип. Работниците на всички строящи пътища и магистрали също гласуват под строй. Същото се отнася за всички фирми работещи предимно по обществени поръчки. Също и за фиримнте на всички независими от ГЕРБ бизнесмени като Домуса, Ковачки т.н. и т.н.

200

Анонимен

преди 4 години

През септември директорът на най-големия Исторически парк в света и Слави Трифонов ще открият съвместно паментник на хан Аспарух в София, проектиран от Исторически парк АД. Сумата е ще бъде дарена от учредителите на Има такъв народ.

199

Анонимен

преди 4 години

Слави Чалгата отново се размириса на вкиснато

198

От квартала

преди 4 години

Ай,батей,ши даваш ли кибапчита и ши има ли бира,е ?!

197

мнеее

преди 4 години

До мдааСега партията се казва ТК-тиква кратуна и кво от тва.Не по името,а по делата се познават.

196

Бойко Борисов

преди 4 години

Не ме е страх от тоя! Българите са мишоци и догодина като пусна мутрите да им скръцнат пак ще гласуват под строй за мене!

195

Анонимен

преди 4 години

Харесай коментара ми, ако няма да гласуваш на следващите избори. Сложи минус,ако ще гласуваш!

194

Сп???нс

преди 4 години

Какво се чудите, по стар навик и обичай ще спретне една SMS игра, нещо от рода "Снимай се как пускаш бюлетина за моята партия и може да спечелиш старата ми кола", а ако в програмата си включи връщане на билетчетата за търкане ще вземе сериозна подкрепа .

193

мдаа

преди 4 години

Партията да се казва ЧК -чалга кратуна