Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Партиите подкрепят присъединяването на България към еврозоната. Това стана ясно от думите на финансовия министър Владислав Горанов, който заедно с управителя на БНБ участва в заседание на Председателкия съвет на НС.

Oще по темата
"Получихме за пореден път потвърждение, че присъединяването на България към Еврозоната има политически консенсус", каза той.

Горанов допълни, че е докладвал степента на напредъка към включването на България в ERM II.

Финансовият министър потвърди, че към момента на присъединяването на България курсът на лева към еврото ще бъде същият, както е в момента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

NoName

преди 4 години

До Владислав Горанов - Кои са тези партии? Искаме имената на поддръжниците от тях за евро зоната и падането на валутния борд - поименно да се кажат. Да знаем, когато дойде времето - от кого поименно да търсим отговорност за действията МУ?

36

Анонимен

преди 4 години

Не пипайте борда мафиоти! Не си играйте с огъня да не се запалите.

35

българин

преди 4 години

" Подкрепяли"?Абе това "министърче".Че"партията" му не води диалог с останалите политически партии и властва еднолично начело с Първият секретар на групировката ГЕРП е ясно! Но как можеш да говориш сякаш си чул че "подкрепят напъна им?! Масата българи,Не желаят да захвърлят паричната Ни единица Лева!Защото Ще станат Още по бедни от сега! Жените Ще се закръглят ако преминем към еврото! Борисов ни "управлява" Като Пиночет! На мен ми писна да слушам години вече името на една партия и "ръководител!

fallback