Снимка: БГНЕС
fallback

Държавата е в колапс, както и управлението, смята лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

Oще по темата

„Убедени сме във вредата, която управляващото мнозинство нанася на демокрацията, държавността и здравето на всички български граждани“, обвини той властта по време на дебата за вота на недоверие срещу правителството, който БСП внесе заради провал в областта на околната среда.

Не природата, а кабинетът носил вина за кризата в Перник

Според него кабинетът се е провалил не само по отношение на екологията, но и в цялостната си политика.

„Днес ГЕРБ яростно защитава тезата, че в областта на околната среда и водите са постигнати такива големи успехи, че само опозицията не може да ги види и оцени. Верни на инстинкта си за самосъхранение ГЕРБ извършиха персонални промени, за да се опитат да потушат напрежението и така смятат да продължат. Не само няма да се решат проблемите, напротив, ще се задълбочават. Както и да го погледнете госпожи и господа от ГЕРБ – това е положението. Нещата се влошават и не се подобряват. Държавата е в колапс“, скочи Карадайъ.

Според в основата на това стои тежката некомпетентност на управляващите, несистемното мислене и политическото късогледство.

„Неспособността на управляващите да се поучават от грешките, е свидетелство за невежество. Колкото и пъти да се повтаря една грешка, тя не води до качествена промяна в управленския модел“, заяви още Карадйъ.

Според него е нужно да се формулират ясни приоритети на база на програмата на ДПС за ускорено догонващо икономическо развитие на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Чочоуглу

преди 4 години

До R ДоганБойко е КОЛАПСЪЗИН. Колапс идва от израза ко да лапам. С - то го слага за благозвучие. Той така си говори. Като няма ко да лапат, настава колапс. А, догонващо икомическо развитие да се разбира - да наваксат с кражбите от бюджета.

32

Анонимен

преди 4 години

За съжеление истината е такава ,ДПС въпреки турските си мисли имат точно определение.Само партия ГЕРБ се хвалят,БСП дранкат но държат мишока Станишев в партията.Кервана на фалита върви ,кучетата си лаят в парламента.

31

R Доган

преди 4 години

До АнонименЕ, чак толкова разбира. Колапс е когато няма кой да раздава парчета от баницата.

fallback