Снимка: БГНЕС
fallback

Министърът на околната среда и водите Нено Димов е задържан за 24 часа, съобщава Нова телевизия, като се позовава на говорителя на главния прокурор Сийка Милева.

Oще по темата
По-рано през деня министърът беше отведен за разпит в спецпрокуратурата.

"Оказваме съдействие в момента. Ще направя изявление, след като приключим. Не съм задържан", заяви пред журналисти Димов, преди да бъде качен в кола на прокуратурата.

Малко след това премиерът Бойко Борисов определи евентуалната оставка на министъра на околната среда и водите като коалиционен въпрос.

Нено Димов е член в третия кабинет на "Борисов" от квотата на Обединени патриоти, предложен от ВМРО.

Същевременно бившият областен управител на Перник Ирена Соколова и отстраненият шеф на местното ВиК - Иван Витанов бяха разпитани и освободени, съобщи Сийка Милева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

191

ТОЗИ...

преди 4 години

ТОЗИ ГОСПОДИН СИ МИСЛЕШЕ ЧЕ РАБОТАТА МУ Е ДА СТОИ НА СТОЛА И ДА ВЗЕМА ГОЛЯМА ЗАПЛАТА ЧЕ И ДА ГОВОРИ ЧЕ НИНОВА ЛЪЖЕ Е СЕГА ЩЕ ВИДИМ КОЙ ЛЪЖЕ

190

Анонимен

преди 4 години

аз си мислех, че тоя е за затвора заради вредните отпадъци от целия свят, които мъкнат тук над 700 фирми, на които е дал разрешение, без да му мигне окото.А те за водата уж нещо го разпитвали...Цирк!

189

анонимен

преди 4 години

И прокуратура и данс и манс и каквото се сетиш са едно и също. Не унищожават никакви доказателства.За какво трябва да унищожават каквото и да е , нали са си те......

fallback