Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Има вода в пещерите за Перник, обяви в Стара Загора премиерът Бойко Борисов. По думите му от 1952-3 г. не са сменяни водопроводните тръби. Предстои полагането на 80 км. тръби. Премиерът благодари на старозагорското "В и К" дружество, чиито специалисти сега помагат в Перник. Той подчерта, че всички виновни ще понесат отговорност. Бойко Борисов припомни, че има кметове, които са отказали да участват в европейските проекти за подмяна на водните цикли, съобщава БТА.

Oще по темата

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров изрази благодарност, че правителството е осигурило 1 млн.лева, с които са подменени водопроводните тръби от местността "Бешбунар" и сега гравитачно градът получава безплатно вода.

До 2021 г. трябва да бъде открита нова многофункционална спортна зала, която ще бъде построена в Новия парк на Стара Загора.

През новата година предстои изграждането на най-големия тунел в България. За строителството ще се конкурират български и австрийска фирма.

Преди Новата 2020 година Бойко Борисов благодари на българите, които работят, за да осигурят стабилност за държавата, благодари и на колегите си в правителството. Той изрази неудовлетворение от "умишлено налаган скептицизъм". Мотото за следващата година на премиера ще бъде: Работа и стабилност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

339

българиН

преди 4 години

Хм... Какво да кажеш на поредният му "бисер"? Бе то и злато има в "пещерите Ама не го знаем къде е точно! -:) Абе др Борисов.Само да те попитам,знаейки че няма и да ме прочетеш даже! То "газови хъбове"То "гас" от твоите.Не моите братя Американци щяхме да получаваме по "тръбопроводи" Чак от Хамерика? Нали така казваше? Та що да не прокараш от Банкя "тръбопровод" вода за Пеуник?Блозичко си е!-:) И от Русия газа отказа.Помниш ли? Др Борисов.Време ти е наистина да си гледаш Магнолийките в Банкя!

338

Даа

преди 4 години

Да ходи да копа в пещерите за хората в Перник.

337

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ ИЗТОЧИ ВОДНИЯ РЕЗЕРВ НА БЪЛГАРИЯ

fallback