Снимка: Булфото
fallback

На днешното си заседание Националният съвет на БСП е приел правила за пряк избор на председател, който да се проведе на 26 април 2020, а евентуален балотаж - 3 май 2020. Това съобщиха от пресцентъра на Коалиция БСП за България.

Oще по темата

За пръв път всеки социалист ще има право да гласува пряко.

Членовете на пленума са одобрили и състав на Централна комисия по провеждане на избора. Председател на комисията ще бъде Емил Войнов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Отговор

преди 4 години

До факт 21 Социалист е специалист по нищо.

28

Курнелия е абсурд

преди 4 години

*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече три пъти поред на избори. Не го ли схванахте все още...

27

От Жипката

преди 4 години

Макар и бавно БСП се чисти от мушмороците, червената аристокрация и олигарсите. Тия са няма и 5% но усмърдявят кацата с мед. В момента ГЕРБ е олигархичната партия и вътрешнопартийна демокрация там няма. Това е Шайка по интереси,а шефът управлява от Жипката.

fallback