fallback

Протестите на майки на деца с увреждания срещу избора на Валери Симеонов за зам.-председател на Народното събрание продължават.

След снощното автошествие, днес те украсяват елхата пред служебния вход на парламента.

Oще по темата

Майките заявиха, че този акт ще бъде символичен, защото там миналата година бяха поставени палатките им. Поради надигналото се недоволство тогава Валери Симеонов подаде оставка като вицеприемиер.

Протестите започнаха след като Симеонов нарече майките "кресливи жени с уж болни деца", припомня Bulgaria ON AIR.

А те от своя страна се заканиха, че и този път протестите им ще бъдат продължителни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 4 години

Що така се повтарят опорните точки на защитниците на управляващите? Време е да ви спуснат нови опорки, излагате се.

34

:( ?!

преди 4 години

Затова ли от нашия джоб се взимат пари, за да се плаща на социални асистенти?Всички бяхме съгласни, че е редно майките на инвалиди да имат по няколко свободни часа, за да свършат някоя работа извън дома. Но кой е допускал, че те ще използват тези часове, за да правят отново излишни демонстрации? Затова ли плащаме?!

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30Че той въобще няма намерение да ги купува. Обратното, иска търтеите и пройдохите да спрат да точат фондовете. Затова си навлече гнева. Предишните вицепрезиденти пускаха на поразия малкото вкарани в затвора убийци. Сегашния опрощава на поразия окрали фондовете майки менте. То от шмекери нищо не остава за тези дето действително имат нужда. Все някой трябва да се опълчи на това, което го говорим от десетилетия и никой не смее направи нищо за да не изгуби гласове. Платени ***!?

fallback