fallback

Няма да има политическа сила, която да не подкрепи увеличението на минималната пенсия на 250 лева, смята депутатът от ВМРО доц. Милен Михов.

Според него това е крачка в борбата с бедността.

"Господин Сидеров е общински съветник, той каза, че сега ще се фокусира в проблемите на София. "Атака" дори нямат парламентарна група в Народното събрание. Ние също оценяваоще той в студиото на "Денят ON AIR".

Според него ако не бяха "Обединени патриоти", минималната пенсия днес щеше да е далеч под тази граница.

"Увеличение като сегашното в сферата на образованието е нямало от времето на Тодор Живков. В сектор "Отбрана" за трета поредна година ще бъдат вдигнати възнагражденията, заплатите в обществения сектор също се двигат с 10%. Мисля, че това са реални резултати и хората ги оценяват", коментира още Михов.

По думите му висшето образование страда от един основен проблем, който е именно начинът на управление на българските университети.






 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

синдикатите умреха

преди 4 години

С такива популистки и неграмотни увеличения се стимилира сивия сектор.Кой ще иска да внася 200-300 лева за осигуровки, като неработилия никога нищо Кангал, ще вземе пенсия на половината от неговата? Такава е тъпата тенденция.

14

Анонимен

преди 4 години

До 13. Крайно време е всеки да разбере, че безплатен обяд НЯМА! Мантрите, че при Живков всичко било безплатно са хем лъжа, хем пропаганда. Получавахме ниски заплати, т.е. пак ние плащахме, но по друг начин! Държавата ни взимаше парите, а после ни лъжеше, че образованието и здравеопазването са безплатни! А, и градският транспорт, но за АБПФК, което ще рече Активен борец против Фашизма и капитализма. Произвеждаха ги и през 1972 г. все още. Това беше при Живков!

13

Анонимен

преди 4 години

принципа на днешните управляваши е следниянарода требе да се такова за да е щастливоти е.ан нещастен нема

fallback