Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

БСП инициира дебат за подобряване на изборното законодателство.

Социалистите предлагат преди извънредното заседание на парламента да се съберат и да дебатират по необходимите промени в Изборния кодекс.

Покана от БСП отправят към всички останали парламентарни групи. Социалистите аргументират нуждата от промени с огромния брой недействителни гласове - над 600 000 общо, съобщава Bulgaria ON AIR.

Те подчертават необходимостта от въвеждане на машинно гласуване и изчистване на изборните списъци от мъртви души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 4 години

Айде стига вече! Пак някоя Мая ще роди поредния червен "хомункулус" ,а след следващите избори,които загубят - давай отново промени..

32

Данков

преди 4 години

До 27Ти сам го каза - лисици.Защо да не е възможно, те всички държави около нас, както и великите сили се опитват да ни направят на маймуни.Естествено и ние имаме вина като манталитет.Но имаме и много добри черти, които умишлено се премълчават.Винаги сме най лошите, най тъпите, били сме неандерталци.Истината е че сме държава на 1300 години(официално) и колкото и да се опитват да ни смажат самочувствието, ние изникваме буквално от нищото.

31

Анонимен

преди 4 години

ПАК ЛИ НЕЩО НЕ ИМ Е УГОДНО, ПАРДОН ИЗГОДНО НА ЧЕРВЕНИТЕ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ, НО СОЦИАЛИСТИ- ДА ГИ ОЖАЛИ ЧОВЕК- НАЛИ ЩЯХА ДА КАСИРАТ / ПАРДОН ДА ИЗНАСИЛВАТ/ ИЗБОРИТЕ, КОСТИНБРОДСКА ГАЛЕВА КАКВО НАПРАВИ ПО ВЪПРОСА.

fallback