33

Анонимен

преди 4 години

Айде стига вече! Пак някоя Мая ще роди поредния червен "хомункулус" ,а след следващите избори,които загубят - давай отново промени..

32

Данков

преди 4 години

До 27Ти сам го каза - лисици.Защо да не е възможно, те всички държави около нас, както и великите сили се опитват да ни направят на маймуни.Естествено и ние имаме вина като манталитет.Но имаме и много добри черти, които умишлено се премълчават.Винаги сме най лошите, най тъпите, били сме неандерталци.Истината е че сме държава на 1300 години(официално) и колкото и да се опитват да ни смажат самочувствието, ние изникваме буквално от нищото.

31

Анонимен

преди 4 години

ПАК ЛИ НЕЩО НЕ ИМ Е УГОДНО, ПАРДОН ИЗГОДНО НА ЧЕРВЕНИТЕ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ, НО СОЦИАЛИСТИ- ДА ГИ ОЖАЛИ ЧОВЕК- НАЛИ ЩЯХА ДА КАСИРАТ / ПАРДОН ДА ИЗНАСИЛВАТ/ ИЗБОРИТЕ, КОСТИНБРОДСКА ГАЛЕВА КАКВО НАПРАВИ ПО ВЪПРОСА.

30

Айде стига бе.....

преди 4 години

СТИГА СТЕ ПРЕКРОЯВАЛИ И ИЗНАСИЛВАЛИ ТОЯ "ИЗБОРЕН ЗАКОН"!!!! КАК. НЕ ВИ ОМРЪЗНАХА ТИЯ ДАЛАВЕРИ И ПРОСТОТИИ??!!!НАРОДА ВЕЧЕ, НЕ СЕ ЛЪЖЕ ЛЕСНО!!!!!ПА И ТОРБАТА С ЛЪЖИТЕ СЕ ИЗПРАЗНИ..... ХАХАХААААА....

29

27

преди 4 години

Нови, необременени в политиката бяха юпитата на Царя. И всички до един обременяха много бързо или се оказаха надут балон.Кадри се създават. Във всичко. Никъде не става на юруш. Даже във война. като вземеш позицията, трябва да я защитиш и да умееш да я направиш тил. Хора без памет и без организационен и специализиран професионален опит лесно биват проваляни от стари лисици, а и най-вече от крупния капитал.

28

Данков

преди 4 години

До Анонимен 27Много хубаво се изказваш, само че реалноста е друга.Народа даде шанс на БСП и те се провалиха.АЗ лично съм на мнение че трябват нови, необременени лица в политиката, знам че е трудно това но не е невъзможно.Не визирам себе си разбира се, но като всеки българин, искам адекватно управление на страната си.

27

Анонимен

преди 4 години

Колкото и тук да я черните, точно в очите на хората Нинова не е смешна. Точно заради нея се повдигна подкрепата към БСП, въпреки че по места далеч не е прочистено от предишните политически велможи. Сривът от безличието при Станишев, съпроводен с навързани един за друг икономически интереси, не може да отмине от днес за утре. Трябва да се докаже, че младите, които идват, са кадърни и че няма да бъдат употребени. За да има нужното обновяване и друг имидж.

26

Данков

преди 4 години

До АнонименСъгласявам се, тези могат само да крадат.Нинова държи кокала здраво а не осъзнава че е смешна в очите на обикновения българин.

25

Анонимен

преди 4 години

И продължавате да блокирате ИП адреси като весник " факти" . Дано всички нещастия да ви налегнат . Смъртта да отнеме близките ви а вие да гледате безпомощно

24

Анонимен

преди 4 години

Бойко може да прави много грешки, но на фона на скандалите, корупцията и интригите в БСП си е направо Месия!

23

Анонимен

преди 4 години

На никой не му пука какво искат тия, щом на Слави референдума е недействителен при 3 млн подписа БСП/ГЕРП комунстите са недействителни партии нямат 3 млн избиратели.

22

Анонимен

преди 4 години

БКП иска да се върне на власт....но, няма как да стане :)Никога повече БКП+ДПС на власт!!!

21

анономен

преди 4 години

До АнонименИзцяло подккрепям идеята - по този начин ще отпадне изборния туризъм, както и хора отдавна напуснали страната да имат право на глас кой ще ни управлява!

20

Анонимен

преди 4 години

*** ще "променя" "промените" на Манолова от 2017г., която вдигна страшна врява - е, угодиха й."РИформаторите" "промениха" част от Конституцията, премениха се като "Дай, България" - е, угодиха им, и сега протестират срещу собствените си промени.СлаФчо поиска 1 лев субсидия за партиите - е, и на него му угодиха, сега БКП вие на умряло.Няма угодия, докато не се намятат всички на копанята.

19

Калеко Алеко

преди 4 години

Тези трябва да ги пратят вкупом м музея на социалистическото изкуство на връх Бузлуджа, където да бъдат зачислени с по един инвентарен номер, към свастиките и реквизитите на столетницата, останали ни от времето на Тошо и "Нерушимата българосъвеЦка дружба" ... !!!

18

Бау

преди 4 години

Няма да е лошо образователен ценз да има. Само дето така БСП няма да имат никакви гласове :D

17

Анонимен

преди 4 години

Защо просто не си признаят че са загубили ами само измислят разни щуротии!?Сигурно недействителните гласове доведоха до 49:14 във Варна да речем!? Или пълните победи на гербаджиите в Бургас, Габрово, Враца и другаде. Паляци.

16

Анонимен

преди 4 години

Аз съм за въвеждането на системата фунционираща в Чехия (поне част от нея).Не съм запознат в детайли, но най-общо право на глас имат само данъкоплатци: хора които са си плащали данъците и здравните осигуровки в поне 6 месеца от последната година.

15

Анонимен

преди 4 години

Че нали Манолова "изобрети" промените през 2017 г. с триумфа на поредната тъпотия 15/15, и геният й лъсна още на първите избори, когато вместо Станишев беше класиран световно неизвестната пионка нЕкой си Неков?Очевидно "комунистите" ще искат "промяна", докато най-после спечелят изборите, в противен случай "промяната" отново ще се кротне в сферата на саботажите, скандалите, омаскаряването и бойкотирането на работата на институциите.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12над 600 000 ?!?! В ДЕМОКРАЦИЯТА сащ ТАКА ПРАВЯТ ИЗБОРИ С НЕДЕЙСТВИТЕЛНИ БЮЛЕТИНИ И ДОРИ СЪС ЗАБРАНИТЕЛНИ СПИСЪЦИ ХОРА ДА УЧАСТВАТ.