fallback

Общ преглед
В първия си работен ден след ваканцията, която си дадоха народните избраници заради предизборната кампания, ударно гласуваха две оставки – на Лиляна Павлова и на лидера на „Атака“ Волен Сидеров.

Парламентаристите освободиха и двамата без дебати.
Oще по темата


Лиляна Павлова вече не е депутат от ГЕРБ, защото е избрана за заместник-председател (вицепрезидент) и член на Управителния комитет на Европейската инвестиционна банка (ЕИБ).

Постът е с мандат от три години.

Лиляна Павлова се върна в парламента през януари 2019 г., след като в началото на година беше закрито оглавяваното от нея министерство на българското европредседателство, създадено през 2017 година.

Лидерът на „Атака“ пък депозира заявлението си за напускане на Народното събрание през миналата седмица по време на предизборната кампания.

Сидеров беше кандидат за кмет на София.

Той мотивира оставката си с обстоятелството, че иска да е честен спрямо избирателите. Той призова и Ангел Джамбазки, издигнат за столичен градоначалник от ВМРО, също да напусне поста поста на евродепутат, който заема. Джамбазки обаче не го направи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Русофил

преди 4 години

Сидеров вземи и останалите от парламента скапан не си отивай сам имаш Симеонов,Борисов,Каракачанов всички отивайте да играете футбол Бистришките тигри отбора има нужда.

32

Анонимен

преди 4 години

До Защот подаде оставка и ще се пенсионира;)

31

Анонимен

преди 4 години

България е като ГЕТО на ЕС, населено с ци'гани / не зная защо им викат "роми", след като по целият свят ги разпознават като ЦИ'ГАНИ / и бавнор'азвиващи се българи / интелигентните като спринтьори избягаха на Запад /, земята като разорана целина и "разкъсана" от някакви уж нови пътища по които текат вечни ремонти, а градовете и селата "заляти" с *** които "ухаят" на мъ'рша...и Бог е безсилен пред про'стотията която се развъжда от денят на "раждането" на ЧАЛГАТА !

fallback