33

Русофил

преди 4 години

Сидеров вземи и останалите от парламента скапан не си отивай сам имаш Симеонов,Борисов,Каракачанов всички отивайте да играете футбол Бистришките тигри отбора има нужда.

32

Анонимен

преди 4 години

До Защот подаде оставка и ще се пенсионира;)

31

Анонимен

преди 4 години

България е като ГЕТО на ЕС, населено с ци'гани / не зная защо им викат "роми", след като по целият свят ги разпознават като ЦИ'ГАНИ / и бавнор'азвиващи се българи / интелигентните като спринтьори избягаха на Запад /, земята като разорана целина и "разкъсана" от някакви уж нови пътища по които текат вечни ремонти, а градовете и селата "заляти" с *** които "ухаят" на мъ'рша...и Бог е безсилен пред про'стотията която се развъжда от денят на "раждането" на ЧАЛГАТА !

30

Волен тъпото

преди 4 години

и дебелото Лиле. И двамината обслужват Путинския олигархат. От 30 години руските мекеренца от БСП не спряха да създават 'плит' партийки от ДС ченгета, милиционери и номунклатурни семейства - от СДС, ДПС и Атака, до НДСВ, РБ и ГЕРБ на руското ченге Симеон Мадридски и кочияша му СИКаджиската мутра Боко Тиквата.А народа? - опростачен до дупка, та им се фаща на въдицата. Можещите и знаещите напуснаха рашисттката дупка България, да му мислят застаряващите българи, че няма кой да им плаща пенцийките

29

Деян Стоилов

преди 4 години

Болшевизацията благодарение на тоталитарната партия ГРОБ е факт. Наследниците на БКП кланящи се преди на Тато, а днес на Бато умират от страх Сидеров да не извади на яве кирливите им ризи и затова не му позволиха да говори.

28

Анонимен

преди 4 години

Тук е като общински плювалник ! А никой не обръща внимание на издигането на дебелата шумкарска ку'рва ! Тя не беше ли лидерка в "демократичната" и "НЕкомунистическа" шайка ГЕРБ ? Те комунистите винаги са раждали за развъждане ПОЛИТИЦИ и са ги лансирали в своите партии ! Радвай се неразумний юроде, отредено ти е да си беден и пр'ост !

27

X

преди 4 години

Вече не е депутат няма имунитет могат да го арестуват при следващи изцепки

26

АБВ

преди 4 години

Хитреца винаги е хитрец! Усети се, че в НС вече няма хляб и сега ще се намърда в ОС - София. Там се разпределят много пари и със сигурност ще има и за него! Но нека да участва в политиката, за да има с кого да се бъзикаме. Не, че няма , но с него е по - интересно!

25

Анонимен

преди 4 години

Колкото си по- *** и нагъл, толкова повече те тикат напред в ГЕРБ.Дебелата Лиляна, с лакомия партизански пърдялник....срамота.

24

МУКААА!

преди 4 години

ЦИРКА СВЪРШИ! СПРЯХА МУ РУБЛИТЕ ЗА СЛАБИ РЕЗУЛТАТИ!СЕГА КОЙ ЩЕ НИ ВЕСЕЛИ?А. ВЯРНО, СЛАВЧО!

23

Анонимен

преди 4 години

Какъвто и да е Сидеров - удържа на думата си и напусна парламента а Джамбазки - какво направи - дойде тук да стане за резил и пак в Европарламента за 15 000 евро заплата. Кой постъпи по достойно от двамата ?!

22

ПроСоТо,антигерб

преди 4 години

що се отнася до мургавелката Павлова,то тя е типичен нагледен пример за това,че внуците и децата на партизаните са тия,които правят кариера в "посткомунистическа" България..Разбира се,плътно лансирани от някогашни милиционери,агенти и доносници....Те това е!..."ПремЕни се България,огледа се-пак с тез изчадия!.."Започвам да разбирам защо толкова ни презират навън..Не че ония са по-стока,но ние сме просто...развалена стока..

21

ПроСоТо,антигерб

преди 4 години

До Един Не се излагай!..*** не само че няма нищо общо с така наречените "български депутати",но е и "Той беше единствения,който се осмели да протестира.Обесиха го пред касапницата"..-така завършва "Под Игото".....та не обиждай тоя светъл образ,като го сравняваш с палячовците-интересчии,всички до един продажни персони..

20

Анонимен

преди 4 години

Сидеров отврати доста избиратели.Цирковете които правеше пред "Армеец" и Национална телевизия бяха антиполотик. Неговата Алфа денонощно въртеше записи за отвратителната му постъпка. А пък е неговият репортер - Караколев още повече!

19

Радослав

преди 4 години

Ужас, сега стола на НС ще трябва да изхвърля остатъците от дупедатските банкети защото я няма Свинетзила да омула като добро пр*се всичко останало. Като си тръгва да не си забрави коритото в което и сипваха остатъците като захранка, че в ЕС няма кои да и направи подобно! Да знаете ЕС ще фалира само след един банкет на които трябва тая да я хрантутят! Вариант 2 ще залинее и ще стане само 66 хиляди тона и Бай Тиквондур вече няма да я долюбва и слага на сладки постчета!

18

ехо

преди 4 години

До Анонимен Така е. Нещо много се завъртяха работите около шпионажите. Страх лозе пази.

17

Анонимен

преди 4 години

Всички го плюем,ама колко от тях биха си подали оставката от парламента,изключвам тези които ги помоли Царя слънце?

16

Анонимен

преди 4 години

белата златка не е с малко ум, както го мислите. При очертаващия се шарен СОС, за някои сделки ще има нужда от златен пръст и белата златка ще провери сметката си преди да гласува. А в парламента какво да прави освен да се заяжда с Каракачанов и Сименов, ясно му е че пръста му не струва нищо, а жена му гладна не иска да стои!

15

Защот подаде оставка

преди 4 години

Просто е: в парламента ще изкара още макс една година, докато като общински съветник ще изкарам четери.

14

Анонимен

преди 4 години

Бялата Златка е пример за всички млади хора, а и не само. Пазете се от дрога и много алкохол!