Снимка: архив, Булфото
fallback

ВСС ще проведе заседание по процедурата за избор на нов главен прокурор. В него обаче ще участват само членовете на Комисията по атестирането и конкурсите към прокурорската колегия.

Oще по темата

На заседанието ще се обсъждат професионалните качества на номинирания за обвинител номер едно Иван Гешев. Той е поканен на изслушването.

Изслушването и гласуването на кандидатурата на единствения номиниран за следващ главен прокурор ще се проведе на 24 октомври от 10 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 4 години

НАРОДНИЯТ СЪД ЩЕ ИЗБИРА ГАЗДОВ

34

Анонимен

преди 4 години

Защо се говори за "избор"? Има "назначаване" на длъжността. И това е новата европейска тенденция - един кандидат за поста, избран с 99,99 процента гласове.Така избраха председател на ЕК - Урсула ***, председател на Централната европейска банка - Лагард, шеф на МВФ - Кристалина. Българските политици винаги копират като маймуни европейските тенденции и моди. Така направиха с хитлеро-фашизма, след това със социализма, след това с "демокрацията"

33

Антигешефтура

преди 4 години

Вжсички сем запознати с професионалните му качества. За моралните да не говорим. Достатъчно беше изказването му, че не трябва да има разделение на властите.

fallback