Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Арестите се използват в предизборна кампания - воден от желанието си за власт Борисов е готов на всичко, но се минаха граници. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на пресконференция във връзка с ареста на Юрий Борисов и разпитите на проф. Ваня Добрева заради шпионаж, предава Агенция "Фокус".

Oще по темата

Малинов вече с обвинение, ген. Решетников със забрана да влиза у нас

"Смятаме, че се прави в момента, за да се прикрият други скандали, предизвикани от правителството. Воден единствено от желанието си за оставане на власт на всяка цена, премиерът Борисов е готов на всичко, но вчера се преминаха границите. С тези действия се провокира разделение между българския народ на русофили и русофоби, всяване на страх и насъскването ни едни срещу други. Бойко Борисов отнема най-ценното ни право - свободата. Да се говори свободно, да се изразява свободно мнение, да се сдружават свободно българските граждани. Ето защо се обръщаме към всички, на които тази ценност е скъпа - категорично да се противопоставим на подобни действия, на които вчера бяхме свидетели: водене с белезници, страх, разпити и т.н.", допълни Нинова.

Попитана как ще коментира забраната на Леонид Решетников да влиза в България, Нинова заяви, че щом прокуратурата е решила така, сигурно има основание. "Не се месим в тяхната работа", допълни още лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

до 32

преди 4 години

аммм Сашеее, ми то герберите нали сте по тарикат *** бе

31

до 32 антикОмОниста

преди 4 години

мноого си тъъъп Сашеее

30

Анонимен

преди 4 години

До: 32Ти да не си от йелектурата на ГЕРБ нйешту май, а?

fallback