Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Всички депутати от "Атака" напускат групата на "Обединени патриоти". Те ще останат в парламента и управляващата коалиция.
Oще по темата


"В никакъв случай не се притесняваме за мнозинството. "Атака" дадоха своята заявка, че продължават да подкрепят правителството и да изпълняват програмата, под която са се подписали. Групата на "Обединени патриоти" остава с 20 народни представители. Седемте депутати на "Атака" ще бъдат независими", коментира депутатът от ВМРО Александър Сабанов пред Bulgaria ON AIR.

По думите му и от НФСБ, и от ВМРО мислят, че групата ще работи по-добре без "Атака".

В "Денят ON AIR" той посочи, че тепърва предстои ВМРО и НФСБ да обявят къде ще се явят заедно на местните избори в различните градове. Сабанов обясни, че решение за това ще бъде взето спрямо разбирателството на местните структури на двете партии.

Депутатът на ВМРО изтъкна, че е важно кой ще спечели изборите в София и за ВМРО, и за ГЕРБ, и за БСП. Заговори се за възможност ВМРО да издигнат Ангел Джамбазки като кандидат.

"Господин Джамбазки е изключително добър вариант. На фона на женската битка да се включи и един мъж. Мисля, че той е достоен за кмет на София. Въпрос на решение е - негово лично и на централата, дали той ще бъде водачът и кандидатът на ВМРО", обясни Сабанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

АНОНИМЕН

преди 4 години

С хора които на 360 градуса си смениха обещанията АТАКА няма как да работи. АТАКА ясно каза 300 лв. минимална пенсия за това управление и тези плюс ГЕРБ не го правят. АТАКА ясно каза не на сделката с изтребителите, не на Истанбулската конвенция .А същият този Джамбазки се "въздържа " за нея. Същият Джамбазки искаше тираджии да спят в тировете , не по хотели както е на запад. Единствено Береков защити интересите на нашите превозвачи. Така че бъдещето на АТАКА е в коалиция с Бареков и Байрактаров.

7

Анонимен

преди 4 години

Атака да си върви в русия ...Бела златка На никой не трябва

6

Анонимен

преди 4 години

атака,....... ама още ли има такава партия?!

fallback