Снимка: Булфото, архив
fallback

Червената шефка Корнелия Нинова съобщи, че е говорила със Стефан Данаилов, който е в болница в Бургас.

Oще по темата

"Току-що разговарях с Ламбо, който е постъпил днес в Бургаската болница. Написаното за здравословното му състояние е преувеличено. Той е контактен и ми обясни, че е счупил става при падане. Предстои му операция, вземаме всички необходими мерки", обясни тя в социалната мрежа Facebook.

Бившият министър на културата и народен артист е на 76 години и преди години бе диагностициран с лимфом преди няколко години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 4 години

Последни новини Днес сутринта Корнелия Нинова като влизала в парламента,токчето на обувката и се счупило без да забележи , започнала да куца.Разтревожените и другари веднага извикали специалисти от Пирогов,които констатирали причината за накуцването на место,без да я приемат в болницата.Бойко се успокоил,че ще има кой да му повишава адриналина както винаги.Токчето е намерено от колекционер и ще бъде обявено на търг на Бузлуджа.

28

Анонимен

преди 4 години

БМХ за дъртия комунист.

27

бай Иван

преди 4 години

А Корнелия кога ще се подхлъзне на динена ***,че да и докарат професори от Масква.За Ламбо пътуват специалисти от София към Бургас.Байно от провинцията кучета го яли....Комунистически привилегии с пълна пара!

fallback