Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Апелът на председателя на БСП Корнелия Нинова по време на годишния събор на партията, който се проведе преди броени дни на Бузлуджа "Народе, изправи се и те ще паднат", е правилен, смята депутатът от левицата и член на Комунистическата партия Александър Паунов.
Oще по темата

На Бузлуджа: Над 60 000 продадени кебапчета, пържоли...

"Той в момента не вярва много на политическия елит. Затова много пъти не излиза да гласува", посочи Паунов в "Денят ON AIR", визирайки българския народ.

Паунов сметна за неетично да коментира слуховете, че в БСП има разцепление, което цели чистка в нея. Според него БСП никога не е била лидерска партия. Тя си имала свой характер, но винаги щяло да има хора в нея, които изразяват различни становища.

"Един лидер в такава сложна партия като БСП винаги трябва да се вслушва в другите мнения, да коригира поведениято си, а не да ползва битка да устремява своите опоненти", каза Паунов пред Bulgaria ON AIR.

По думите му в момента от БСП целят да бъде коригирана линията, по която върви партията. Той напомни, че през май догодина ще бъде проведен редовен конгрес на партията и тогава ще стане ясно дали Нинова ще запази поста си. 

Депутатът коментира и предстоящите местни избори, като по-специфичен бил проблемът със столицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

Анонимен

преди 4 години

Време е за по-твърда позиция и политика спрямо безотговорните капиталисти. Ако някога комунистите са били крадци и убийци , то сегашните са крадци и платени убийци .

59

СС

преди 4 години

*** никога не могат да се изправят, защото са наведени от създаването си! Крадци и убийци...

58

Баба Гицка

преди 4 години

Той за кое БСП говори? БСП1 или БСП2?

fallback