Снимка: Facebook
fallback

"Бойко и Иван вече са християнчета“, похвали се премиерът Бойко Борисов в профила си във фейсбук.

Той пусна и снимки, от които става ясно, че внуците му са били кръстени в храма "Св. Петка“, ден след големия празник Илинден.

"Труд“ съобщи, че премиерът е поел ролята на кръстник, т.е. станал е духовен баща на малките Бойко и Иван.

Борисов рядко публикува снимки на внуците си.

Показвал е първородния – Бойко, два-три пъти. През януари той навърши три години. Вторият внук – Иван, преди седмици – на 13 юли, навърши 1 годинка.

От снимките, които премиерът пусна във фейсбук, става ясно, че кръщенето е било в тесен семеен кръг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

Анонимен

преди 4 години

Към тази новина:Честита Радост и Свето Кръщение на внуците на г-н Бойко Борисов. Дано с Божията милост и помощ, тези деца да бъдат живи, здрави и добри хора и да вървят по Пътя на христовата Вяра, Благочестие, Доброта, Вяра, Надежда, Любов.Второ : Като гледам снимката, СВетото кръщение на внуците на г- н Бойко Борисов се е извършило/ станало в Клисурския Манастир Света Петка над гр. Банкя , в църквата - ротонда " Въведение на Пресвета Богородица и Дева Мария "

70

Анонимен

преди 4 години

Каква ми е сладичка осичка!Обожавам тениската му!

69

обективен

преди 4 години

Като го видя да се кръсти и се сещам че уби Чакъра край Хасково с гранатомет ,скрит зад бронята на БТР.Сещам се че ще плащам над 3 милиарда /реално и повече/ за никому ненужни американски кошници ,че беше шофьор на правешкия сатрап , а първите си милиони натрупа от контрабанда на цигари и като обикновена мутра в С и К.Господ едва ли ще му прости.

fallback