fallback



"АБВ не успя да намери посланието, с което да достигне до хората. Показателни за това са резултатите от евровота. Българските избиратели гласуваха за запазване на статуквото. За мен ГЕРБ и БСП са впрегнати в един и същи аспект в него, защото колкото и да говорят, че искат да го променят, на практика те са статуквото", коментира пред Bulgaria ON AIR бившият министър на външните работи и евродепутат Ивайло Калфин.

Той допълни още, че премиерът Борисов сякаш е успял да се върне в първите си години на управление, когато е обикалял страната и е прерязвал лентички.

"Това е тактика на предизборната му кампания, която очевидно е печеливша. Министър-председателят изцяло иззе политическата инициатива на БСП. Докато опозицията говореше за миналото, той наблягаше на бъдещето", отбеляза Калфин.

В студиото на "Денят ON AIR" гостът каза, че при местните избори нещата стоят по различен начин, тъй като там вотът до голяма степен се определял от местните власти. При всички случаи обаче разклащане в редиците на БСП щяло да има.

"Не мисля, че Корнелия Нинова би си тръгнала. Тя несъмнено ще иска да се върне обратно на лидерското място в опозицията. Тепърва предстоят кампании между структурите. И ще започнат да се замерват с процедурни и уставни текстове, след което загубилите ще започнат да се оправдават с това как не носят отговорност. Спечелилите пък ще се забъркат в някой нов скандал", отсече още Ивайло Калфин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

кп

преди 4 години

ОЩЕ една политическа мар-даили мърдане мога

16

БОрисов в Затвора

преди 4 години

Борисов е прерязъл лентички на нагло корупционни обекти изградени за над 20 хиляди милиона ограбени от БЪлгарския народ живи кървави лева.Обектите на които е прерязъл лентички носят жестоки разходи за издръжка които също се ограбват от народа.Напомняме че Българите са с най ниски заплати и пенсии в Европа.

15

Анонимен

преди 4 години

ВАШЕТО ПОСЛАНИЕ Е ЯСНО . ВИЕ СТЕ ПРЕДАТЕЛИ, БОЯДЖИИ !

fallback