Снимка: архив "Булфото"
fallback

Евродепутатът Ангел Джамбазки написа гневен коментар във Facebook страницата си, който коментира протеста на ромите в Бургас, съобщиха от ВМРО.

Oще по темата

"Свидетели сме на безпрецедентен случай, в който циганите от кв. "Победа" – Бургас, излязоха на протест пред Общината, защото от ВиК им спират водата поради неизплатени задължения. Свидетели сме, че за пореден път трябва да важат едни закони за българите и едни за циганите.

Нелепо е да протестираш срещу обществени норми, защото смяташ, че имаш права. Който не работи, не трябва да яде. Който не си плаща водата, трябва да му бъде спряна. Същото се отнася и за електричеството", казва Ангел Джамбазки.

"Пълна подкрепа към общината и полицията, които трябва да свършат работата си, а именно да потушат този безумен "протест"," допълват позицията си от ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Мека китка

преди 4 години

Обезателно вижте поста от 9 май във фейсбук профила на Денди /Ljubomir Miltschev/ относно плямпалото Джамбазки. За да предизвикам интереса ви , ето кратък откъс: "...по време на обяда се натряска с годечка ракия и почна да ме налита по поляните. Много деликатно дадох разяснение, че милувките му не са ми безразлични, ала предвид политическата му кариера не е препоръчително, защото жълтата преса би била склонна да обобщи, че Джамбазки снима гей порно филми с Денди по поляните на Годеч."

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33Ти наистина ли не разбираш, че ако на тези им бъдат поставени водомери въз основа на принципа, на който ти се позоваваш, това ще бъде само едно отстъпление пред наглостта им.НИКАКВИ ВОДОМЕРИ НА НЕЗАКОННИ ПОСТРОЙКИ!

45

Анонимен

преди 4 години

До НЕ ЗАБРАВЯМЕДобре е направил онзи, който ги е изселвал.Пращал ги е на едно място, над чийто портал е пишело "Трудът ще ви направи свободни".И аз казвам, че трудът ще ги възпита и очовечи, както и образованието, което също е вид труд.

fallback