fallback

"ГЕРБ се опитват да хвърлят кал по всички останали с идеята, че когато сцената стане напълно кална, техният номер ще мине", това заяви в студиото на Bulgaria ON AIR депутатът от БСП Александър Симов. Според него, така те искат да потушат напрежението около "Апартаментгейт".

"Българите знаят, че има къщи за гости, в които не можеш да влезеш, като турист. У нас им страшно много нередности, тъй като има цели кланове в общинската власт, които няма как да бъдат пренебрегнати. Съдебната власт вместо да протестира, да си даде сметка за практиките, които са я довели до тук. Хубавият ефект от "Апартаментгейт" е, че освети, това, което искаме да видим", допълни Симов.

Той също така допълни, че бившият шеф на кабинета на президента Румен Радев Иво Христов не е спуснат в листата на БСП.

"Лидерът на БСП предложи листа, а пленумът я пренареди. Платихме кървава цена, че полегнахме на идеята Делян Пеевски да стане шеф на ДАНС. Иво Христов се води от идеала си какво трябва да представлява левицата. Той не е спуснат. Присъствието му в листата вдига нейната интелектуални и политически качества. ГЕРБ иска да прокара идеята - щом ние сме в калта, и другите трябва да са там", каза Симов пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Tolio

преди 4 години

До опорната точка.Много бързо забравяте (щях да кажа комунистите),но не знак какво сте.Парите на Доган са с изяснен произход,спечели ги като хидроинжинер-по времето на кабинета на Сер гей.

15

Опорна точка

преди 5 години

Както изглежда опорната точка на гербаджиите е "Всички са м'аскари, но тези на ГЕРБ са по-добри".Но не звучи убедително, защото имуществото на Цецо Цветанов например надвишава с милион доходите му, а той продължава да стои до Бойко и да готви "голямата изборна победа". А Доган купи ТЕЦ Варна и Бойко не се интересува с какви пари.

14

Анонимен

преди 5 години

Спомням си времето веднага след 10ти ноември, какво стана с всичките тези общински инстанции и свързаните с тях и с градоустройството: те буквално се КАПСУЛОВАХА! Старите останаха, а нови хора се назначаваха само по шуробаджанашки, никой страничен не можеше да припари. Не знам как е сега, но истинска чистка не е имало със сигурност! Така че, КЛАН е точната дума, да. Средновековен - не, по-скоро нео-комунистически.

fallback