Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Новият правосъден министър Данаил Кирилов, който беше областен управител на София от БСП, но след това напусна левицата с мотива, че не е съгласен с политиката й, призна, че добре познава Столетницата.

Oще по темата
"Сложни са отношенията с БСП. Познавам ги много добре отвътре и това е основание за притеснение, но смятам, че винаги съм бил политически коректен в политическата битка и борба. Винаги съм отстоявал принципите си", коментира той пред bTV.

Той допълни, че се гордее със законите, които е изготвил като шеф на правната комисия в НС.

"Приемах с голяма любов работата, която вършех в Народното събрание. Преходът създава вътрешно напрежение. Имах възможност да докажа административния си опит. Това предизвикателство в момента е много сериозно. Приемам мандата като тежко и сериозно възлагане. Длъжен съм да дам всичко от себе си“, обясни той.

Данаил Кирилов сподели още, че е приел каузата на ГЕРБ, както и да бъде един от експертите на партията.

"Винаги съм се борил - още от Столична община. Още през 2005 г. при частичните избори, когато Борисов беше избран за кмет на Столична община - всичко се промени. Това, за което сме се борили аз и Бодижар Димитров - да има прозрачност в разпореждането с общинското имущество, да има излизане от онзи модел, който беше установен повече от 10 години", каза още той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

202

Анонимен

преди 5 години

ЦИРКА ПРОДЪЛЖАВА,НО ДСБ ЩЕ ИМ СПРЕ ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО СЪВСЕМ СКОРО

201

Анонимен

преди 5 години

С назначението на този човек за министър, ГЕРБ освен партия на кражбите и простотията стана и партия на цирковите изкуства.

200

Анонимен

преди 5 години

Забележете , че в изказванията ,,Му"половината от изреченията са от буквата ,,ъ-ъ". Какво ли означава това , че мислите идват бавно или липса на нещо , но пък е много дразнещо когато има кой да го слуша .

fallback