fallback

Държавният глава Румен Радев свиква КСНС заради корупцията по високите етажи на властта, а лидерът на НФСБ Валери Симеонов заяви, че президентът е навлязъл в политическата кал.

Oще по темата
"За пореден път президентът се меси в политическите теми. Но все пак е негово право да свика КСНС. Има органи, които трябва да си свършат работата с разследването на корупцията. Радев ще прецени сам този съвет социално значим ли е", изтъкна депутатът от НФСБ Росен Живков.

Народният представител коментира и развитието с пакета "Мобилност", който не дава мира на родните превозвачи. Ако този проект бъде приет, то очакванията са за масови фалити на български фирми.

"След гласуването на "Пакет 1" идва "Пакет 2". Той ще отвори вратите на големите европейски държави да дойдат на българския пазар. На утрешното заседание трябва да бъдат гласувани над 1100 поправки.

Ако изгубим и пакетът "Мобилност" бъде приет, то ще пострадат фирмите у нас. След това ще го усети и цялата държава", подчерта гостът на Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Непобедимият простак

преди 5 години

Простакът, крадецът и лъжецът са непобедими. Опростачените герберасти крадат, а фалшивите патрЕоти лъжат.

10

Лъжци и крадци

преди 5 години

Герберастка корупция, кражби и простотия, с подкрепата на лъжливите патрЕоти. Това е "управлението" на България.

9

Анонимен

преди 5 години

Социалната значимост на този президент е да бъде лош пример.Всеки следващ президент ще е по-добър и така ще отблъснем от дъното.

fallback