Снимка: Булфото, архив
fallback

Въпреки напускането на Цветан Цветанов на парламента, Волен Сидеров не вижда причини за трусове в Народното събрание и заяви, че няма драма в това, че се сменя председателят на парламентарната група на ГЕРБ. Според него няма да има и проблем с осигуряването на кворума.

Сидеров определи и като комуникативна и спокойна новата шефка на депутатите от ГЕРБ Даниела Дариткова.

Oще по темата
Тази сутрин премиерът Борисов обяви, че досегашната шефка на здравната комисия в парламента ще седне в стола на Цветанов. Според министър-председателя Дариткова е компетентна, с добро излъчване, с авторитет в партията и член на Изпълнителната комисия.

"Даниела Дариткова е спокоен човек и не виждам проблем по отношение на комуникацията с нея. Няма драма, че се сменя председателят на ПГ на ГЕРБ. Предвиждах такива размествания", коментира Волен Сидеров.

Той добави и че утре в пленарната зала ще подкрепят оставката на Цветан Цветанов.

До оставката на втория в ГЕРБ се стигна след "Апартаментгейт" и обвиненията, че ключови фигури във властта са се сдобили с имоти на цени под пазарните.

Поради тази причина с постовете си се разделиха правосъдният министър Цецка Цачева, както и зам.-министърът на спорта Ваня Колева и зам.-министърът на енергетиката Красимир Първанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Не понасям политици

преди 5 години

Аз съм бивш симпатизант на едни от патриотите. Сега вече не мога да ги гледам. Ако това са патриоти то аз съм космонавт. Никога повече не бих дал своя глас за тях като междувпрочем и за ГЕРБ и за БСП. Изобщо вече не знам за кого да гласувам. ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО КОЕТО ЗНАМ ОБАЧЕ И ТО С АБСОЛЮТНА СИГУРНОСТ Е,ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА,ЗА ДА ИМ ОБЪРКАМЕ ТОТОТО НА ШАЙКАТА ГОРЕИЗБРОЕНИ КАТО И НА ЕТНИЧЕСКИТЕ ТУРСКИ ПАРТИИ,ЗАЩОТО ТОЧНО ТЕ ИМАТ ИНТЕРЕС ОТ НИСКА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ,ЗА ДА СИ НАГЛАСЯТ НЕЩАТА.

23

Анонимен

преди 5 години

много ме дразни визуално този с бялата коса, като го видя и ми се вдига адреналина!отвратително , слузесто, продажно ка.пеле!няма по.голяма потическа про-ститутка в цялата история на бг!

22

Анонимен

преди 5 години

Като ги слушам тия "патриоти", ми става гадно. И тримцата треперят да не би да се разпадне управлението и не спират да повтарят "проблем няма".

fallback