fallback


БСП ясно заяви условията, при които ще се върне в пленарна зала, заяви червеният депутат Явор Божанков.

"За нас този парламент е изчерпан, а проблемите имат много дълбоки корени", заяви в Денят ON AIR Божанков.

По-рано днес председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов и зам.-председателят на "БСП за България" Драгомир Стойнев си размениха остри реплики в парламента. Цветанов покани Стойнев на срещата с "Воля" и депутатите на Веселин Марешки, която се проведе в НС. Мотивът - да се убеди, че няма нищо скрито-покрито и никаква сделка.
Oще по темата


"В момента не става въпрос за един или друг закон, или пък за някаква промяна. Става въпрос за това как се управлява държавата ни. Правителството няма едно стабилно решение, което да не е прегласувало още на следващия ден под някакъв натиск. А така не може да се управлява държава", коментира още гостът в студиото на Ганиела Ангелова.

Пред Bulgaria ON AIR Явор Божанков допълни, че големият въпрос оттук нататък е какво ще се случи със "сринатото доверие на обществото в институциите, с апатията на гражданите в цялата политическа система".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

До Каракачамаков

преди 5 години

Кажи нещо за апартаментите на Цецо. Имаш ли опорна точка за това?

32

ognyanz

преди 5 години

До "Червените милионери" и "Комунистите ограбиха": Пак копи-пейст. Какъвто Цецо, такива и троловете му, но умора нямат. А времето на ГЕРБ изтича. Така няма да го спасите.

31

Анонимен

преди 5 години

ЕГАТИ МАЗНИТЕ АЙДУШКИ ФИЗИОНОМИИ

fallback