33

До Каракачамаков

преди 5 години

Кажи нещо за апартаментите на Цецо. Имаш ли опорна точка за това?

32

ognyanz

преди 5 години

До "Червените милионери" и "Комунистите ограбиха": Пак копи-пейст. Какъвто Цецо, такива и троловете му, но умора нямат. А времето на ГЕРБ изтича. Така няма да го спасите.

31

Анонимен

преди 5 години

ЕГАТИ МАЗНИТЕ АЙДУШКИ ФИЗИОНОМИИ

30

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

29

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

28

Суче ми се.

преди 5 години

Това сукалче,комунистическо ,кога успя да стане убеден комунист.Стреми се да надмине *** по айдуклък ли?.

27

teo

преди 5 години

Най-после комунистите и техните дечица от БКП-БСП си намериха сами своето място - ВЪН ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ! Народът, техният работодател, предлага както в образованието - ПРИ ПЕТ САМОВОЛНИ ОТСЪСТВИЯ ОТ ПАРЛАМЕНТАРНАТА ЗАЛА , ЛИШАВАНЕ ОТ ЗАПЛАТИ само ЕДНА ГОДИНА ! Така ще бъдат наказвани и семействата на които децата им отсъстват самоволно САМО ПЕТ ДНИ ! По какво се различават ДЕПУТАТИТЕ от останалите ? ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ, СТИГА ПРЕДИМСТВА НА бсп-бкп ! БЪЛГАРИНО ??????

26

Анонимен

преди 5 години

Днес май е ден за заплати на писачите

25

ракия

преди 5 години

Като се изказват само почерпени парламента се изчерпи.

24

дядо Пенс

преди 5 години

И какво ще е по-различното на следващия ? Пак комунисти и деца на комунисти. Пак пожарникари и деца на полковници от МВР Пак партийни секретари на ОС в Плевен . Та какво ще е по-различното.....

23

Край

преди 5 години

Този парламент верно е изчерпан. Проблема е че и следващия които се гласува по същите правила също вече е изчерпан.

22

Ура !!!

преди 5 години

Ако Герб и СДС се обединят за изборите Бсп ще понесе поредната този път най-тежка загуба на изборите. Следва уволнение на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп и вероятно окончателното затриване на Бсп като партия...

21

Анонимен

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е АПАРТАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА.

20

Анонимен

преди 5 години

Днес-утре ще раздават суджуците.

19

РЕМОНТ НА РЕМОНТА

преди 5 години

ГЕРБ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ПРИЕМЕ И ЕДИН КАЧЕСТВЕН ЗАКОН ПОРАДИ ЛИПСА НА ПРОФЕСИОНАЛЕН ПОТЕНЦИАЛ.

18

Анонимен

преди 5 години

Чудя се как има хора , които да вярват, че БСП се интересува от положението на бедните хора. Първо начело с Нинова всички около нея са милионери, второ искат служебен кабинет за да може Нинова да стане Премиер и Радев да си гушне пете милиона рушвет за Грипените. Това и още подобни цели търси БСП.

17

Анонимен

преди 5 години

Парламентът заприлича на партийно събрание преди 89-та. Гласуват , каквото искат, приемат, каквото искат! Пълно единодушие като при Тато.

16

Р. ОВЧ.

преди 5 години

Г-жа лъжа да наеме 2 боинга 737 max и да качи там колкото може повече членове и след 6 минута полет цяла България ще лекува!!!

15

Шиши

преди 5 години

Гледам троловете на герберугите са активирани от Апартаментчика !

14

Анонимен

преди 5 години

За цялото си съществуване "столетницата" е направила 2 полезни дела.Сдаването на властта преди 30 години и настоящото им напускане на парламента. БСП се води от безскрупулни олигарси и манипулира електората си по най-жалкия начин. Жал ми е за хилядите пенсионери, които някак вярват на смехотворните лъжи на БСП. От цялата партия печелят само "ромските" партии, които са в коалиция с БСП.