Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Непознаване на етикета или неволен гаф стоят зад действията на Десислава Радева по време на президентската визита в Словения? Президентшата първо целуна словенския президент по бузата, а след това сама изтри следите от червило.

Oще по темата

Поради факта, че самата Радева е професионален PR, тя се опитала да замаже гафа, категоричен е експртът по протокол Милена Хлебарова. По протокол целувката е позволена.

Десислава Радева е допуснала обаче още един гаф, навлизайки в личното пространство на словенския държавен глава, предаде Bulgaria ON AIR.

Целувката изненадала искрено съпругата на Пахор, което си проличало по реакциите ѝ, останали скрити от камерите.

А словенският президент сподели снимка от любопината ситуация в своя Instagram профил.

Борут Пахор е известен с галантното си отношение към нежния пол. Негови снимки с първите дами на хърватската политическа сцена от години са обект на коментар в медиите в региона.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Гинка

преди 5 години

Жал ми е за президента! Ожениха го по партийни съображения и сега трябва да трае още 3 години! Лошо ли му беше - поделението плащаше квартирата в Гео Милев, тя си вземаше две заплати, него по улицата го мислеха за шофьор от градския. А сега ?А иначе за втората на президента всичко е ясно - липса на първите 7.

49

Анонимен

преди 5 години

А за на пожарникаря защо не пишете? По етикет ли бе ритането и късането на копчета на бившият министър с прякор Мишо м-та на посещението в Япония? Спомняте ли си го това? Там трябваше да покаже на японците, че има черен колан! По етикет ли бе пресягането към Медведев през миналата седмица? То Бойко все по етикет кара. Този *** ни изложи навсякъде където отиде, но вижте ли Радва е виновна за всичко.

48

ПОП

преди 5 години

А този който целува попове и ходжи, спазва етикета?

fallback