Снимкa: БСП
fallback

Председателят на Българската социалистическа партия Корнелия Нинова изкачи връх Шипка заедно с гражданите по случай 3 март. Тя се включи в тържествата по случай 141 години от освобождението на България, съобщи пресцентърът на БСП.

Oще по темата

От Шипка Нинова призова народа да отхвърли страховете и зависимостите и да бъде свободен.

"Шипка ни събра млади и стари, българи от цялата страна", заяви Нинова пред насъбралата се тъпла.

"Заедно, без различия, стоим пред най-високия връх на българското достойнство. Тук човек се чувства малка частица от нещо голямо и цяло, от  народ, който уважава историята и обича Родината си. Нека отдадем почит към българските и руските герои, към всички, дали живота си в Руско-турската Освободителна война. Те се саможертваха не за власт и пари, а за най-скъпото, което има човек - свободата. Днес, най-голямата признателност към техния подвиг ще бъде да сме смели, да  отхвърлим страховете и зависимостите, и да бъдем свободни хора."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

118

Доктор

преди 5 години

Другарката е със силно изразена социалистическа склероза ! Нямаше ли някоя черна кобила да я закара до Шипка? Защо има свобода да громи държавата и още не е в затвора???

117

TOP SECRET

преди 5 години

Освoбождението на България е Дезинформация в наши дни се се използва за Пропаганда , истинско освобождение никога не е имало поради причината че има Санстефански мирен договор , тоест злоупотребява се за партийни или други нужди с Санстефанския мирен договор който не е никакво така да се каже Пълномощно на манипулативното ''освобождение''

116

русофила

преди 5 години

Всеки свободен с Техноимпекс. Парите правят човека свободен. Другарката е свободна,"журналистката" и тя е свободна. Ние с гайдите сме зависими от свободните.

fallback