118

Доктор

преди 5 години

Другарката е със силно изразена социалистическа склероза ! Нямаше ли някоя черна кобила да я закара до Шипка? Защо има свобода да громи държавата и още не е в затвора???

117

TOP SECRET

преди 5 години

Освoбождението на България е Дезинформация в наши дни се се използва за Пропаганда , истинско освобождение никога не е имало поради причината че има Санстефански мирен договор , тоест злоупотребява се за партийни или други нужди с Санстефанския мирен договор който не е никакво така да се каже Пълномощно на манипулативното ''освобождение''

116

русофила

преди 5 години

Всеки свободен с Техноимпекс. Парите правят човека свободен. Другарката е свободна,"журналистката" и тя е свободна. Ние с гайдите сме зависими от свободните.

115

Анонимен

преди 5 години

До ДаАми гледай поне телевизия! Пред паметника Цар Освободител, рамо до рамо, заедно с Президента и Председателя на парламента! Защо да е точно на Шипка на 3 март? Битката не е била на тази дата! *** народ, слаба държава! Показва как се загърбват различия на такава дата! За разлика от г-жа Колоконе ездачката!

114

Лицемерка

преди 5 години

Милионерката Нинова се загрижила за обикновените хора ......

113

Анонимен

преди 5 години

Преди няколко години друг червен лидер пък ни казваше " да не ни страхуват". Доведе БСП на власт след битки по улиците на ултраси представени като "народа" и театъра на Бареков и Мая "Костинброд". Не знам защо пропищяха бизнесмени, че им отнемат бизнеса насила. Изкараха на улицата "умните и красивите". Фалираха една банка и ни натресона 15 милиарда дълг. Това за по-малко от година! Да ми обещава комунист "свобда"......, а нема нужда! Ще си живеем роби! Благодаря! Добър опит Корни!

112

до Истината

преди 5 години

Истина е, че лъжеш.

111

Да

преди 5 години

К. Нинова е на Шипка, браво. Къде е Б. Борисов, защо не е на Шипка? Страх го е от хората.

110

жаго

преди 5 години

комунизам/социализъма и свобода няма как да са на едно място.

109

Я па ти..

преди 5 години

До Истината 110 Е чак 4 коня..Прекаляваш. И два са достатъчни.

108

Анонимен

преди 5 години

До карачанаков 117Румънски корпус е имало. Румънците са се били на страната на Руската армия по договорка между двамата монарси. Финландия не е съществувала като държава тогава, а било част от Русия. Войниците от всички части на империята са били руски поданици. Ако не сте съгласни с това, чакаме за кажете да турската армия: че срещу нас освен турци са воювали албанци, кюрди, и всякая ***.

107

Факт

преди 5 години

До АнонименСкоро,скоро.... след като се пенсионира/

106

дядо йоцо гледа

преди 5 години

и тая говори з а свобода на словото сега я има а какво беше преи 10 ноември отишал бай ташо на посещение в лагера белене и гледа двама копаят траншее един срещу дру и попитъл първия ти за какво си тук разкадвах вицове за теб попитъл и другия а ти аз го слушах е това е свобода на словото и човешките права при бкп бсп

105

защо ли?

преди 5 години

Нинова отиде само до паркинга, но не се появи на паметника

104

Мое мнение

преди 5 години

И най опасните зверове на света биха били по милостиви спрямо човека, отколкото нещотонаречено комунист...справка - русия, венецуела, кнр и т.н...Извод...убий комунист, спасичовечеството.....За съжаление, за сега само те убиват и тормозят....Господи, мисля, че сега е дошъл и нашия ред..без милост..Искам мъст..Дай Боже!

103

Мунчо

преди 5 години

Идва Видов ден, другаре...жална ви майка...

102

Заклинателка

преди 5 години

Велики Тангра, Нека всички комунисти да повръщат кръв, мозъка да им стане на каша, да умрат в нечовешки мъки децата им, внуците им и неродените дори...да се влачат по корем, да вият от болка..и въобще нищичко да не остане от тях...От сърце те моля велики, отървини от тази чума! Колабхреманте.

101

Истината

преди 5 години

Руснаците са извратени убийци и не заслужават никаква милост...най добре е да бъдат разпъвани с четири коня.

100

Истината

преди 5 години

Българи, Прочетете, какво е станало на 3-ти март 1918 година....тогава сме си получили абсолютната независимост!:)

99

Анонимен

преди 5 години

Ниновица пак се прави, че всичкия народ на Шипка се е събрал заради нея.