Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Партия АБВ предложи коалиция на БСП. Социалистите казаха само, че ще имат едно на ум за АБВ, когато дойдат евроизборите.

Oще по темата
"Няма окончателен и официален отговор. Това се приема като отказ на БСП да влезе в коалиция с АБВ. Излизането на социалистите от парламента не се среща като действие в развитие държави. Аргументите им, че се подкопават демократичните принципи с промените в ИК, задействаха инстинкта за самосъхранение на Борисов", подчерта бившият министър на външните работи Ивайло Калфин.

България все по-зле използва механизмите на ЕС. Проблемите са у нас, не в Брюксел. Важно е българските представители да знаят къде сме в света. Порочното участие в ЕС е в София, в липсата на решения", подчерта бившият социален министър и министър на външните работи Ивайло Калфин.

Той поясни в студиото на "Денят ON AIR", че платформата на АБВ ще брани националния интерес на българите. Опитваме се в АБВ да предлагаме и нови лица в листата, допълни гостът.

Той коментира и политическото напрежение във Венецуела. "Интересът към Венецуела е поради полезните им изкопаеми, а не, че хората живеят лошо. Армията там е на страната на Мадуро. Той трябва да отвори границите и да пусне хуманитарната помощ", заяви Ивайло Калфин пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

чарли

преди 5 години

Когато се отделяхте с илюзията че ще станеш президент пита ли някой ?

37

Спиро Киров

преди 5 години

смотльо Калфинкато един от всички смотльовци в политикатаа хората бедни и в неправдинарода ни не е ***, малцинствата също не са простии не вярват на бърборенето от екраназатова 65 % не гласуватвсяка власт в последните 7-8 години е крайно нелигитимнахората не виждат нито смисъл, нито за кого да гласуватсъс здраве

36

Татарчето

преди 5 години

Калфин, що лъжеш бе? Корнелия ви даде ясен отговор - изгони ви по най-любезен начин да си гледате работата и да не се мотаете из левицата, да си ходите да правите любов с Бойко Борисовата шайка. АБВ е кръжок и филиал на масонска ложа, не е политическа формация.

fallback