38

чарли

преди 5 години

Когато се отделяхте с илюзията че ще станеш президент пита ли някой ?

37

Спиро Киров

преди 5 години

смотльо Калфинкато един от всички смотльовци в политикатаа хората бедни и в неправдинарода ни не е ***, малцинствата също не са простии не вярват на бърборенето от екраназатова 65 % не гласуватвсяка власт в последните 7-8 години е крайно нелигитимнахората не виждат нито смисъл, нито за кого да гласуватсъс здраве

36

Татарчето

преди 5 години

Калфин, що лъжеш бе? Корнелия ви даде ясен отговор - изгони ви по най-любезен начин да си гледате работата и да не се мотаете из левицата, да си ходите да правите любов с Бойко Борисовата шайка. АБВ е кръжок и филиал на масонска ложа, не е политическа формация.

35

Отцепници!

преди 5 години

Нали се отцепиха с надеждата, че народа ще тръгне след Гоце, но останаха с пръст в устата, и сега пак искат да се прикачат към майка си!? Смешни политически игри. То и БСП са в същото положение, и те са в безтегловност. Уж се разграничиха от искането на Станишев да се приеме Истанбулската конвенция, а сега искат да го сложат да води листата им!? Как да вярва човек на такива, та те утре и с народа така ще постъпят!

34

Анонимен

преди 5 години

АБВ ОСТАВИ МНОГО МРЪСНИ СЛЕДИ СЛЕД СЕБЕ СИ, ЗА ДА ИСКА КОАЛИЦИЯ С БСП.

33

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да пишете,Първанов беше най-добрия президент на България,а Калфин добър министър и евродепутат,с добра политическа подготовка,факт!Никога не са излагали България,напротив,винаги са се представяли достойно!

32

Анонимен

преди 5 години

Тия от АБВ бяха живнали с 1-2 млади момчета, но старите вълци решиха, че са си самодостатъчни и вече не ги виждаме. Там е само Света Троица - Първанов, Петков и Калфин (засега).

31

Дo:#30

преди 5 години

Когаго, този шемет беше министър, не се сещам да е представил в народното събрание законопроект за криминализиране невнасянето на осигуровки. И не съм само аз, който съм попаднал на кофти работодатели. Хиляди сме. А тази демокрация за която говориш е побългарена от такива, като него и обкръжението му.

30

фичо

преди 5 години

Калфин никога не е бил в БСП, търси само пост и то високо платен. Няма да му мине номера, и на ортака му Румен.

29

Анонимен

преди 5 години

АБВ да заминават при БББ СДС итн

28

Анонимен

преди 5 години

До До: 25Нали знаеш,че Калфин сам, няма как да криминализира или декриминализира дадено деяние? Тези решения доколкото си спомням,се вземаха с мнозинство от НС! А това че си попаднал на кофти работодател,едва ли на някого му пука,освен на самия тебе! Такъв ти е билкъсмета и възможностите! Демокрацията иска жертви!

27

Предатели

преди 5 години

Гнусен човек е Калфин. Гнусен е и гуруто му Гоце. Ако Нинова ги прибере отново, загубена е. Предатели долни сте. На простата Тиква и недоучения Цвъци, бяхте първа подкрепа.

26

До: №25

преди 5 години

За какви осигуровки говориш бе? Ликвидира се предприятие, отиваш за няколко месеца на борсата и след това с години търсиш работа, а ако си намериш, то работодателя не внася осигуровки. Ако му се опънеш и пак си на улицата. Как да се направи този стаж. Защо умника Калфин не криминализира невнасянето на осигуровки работодателите? Защото е в едно гърне с тях и винаги е бил на държавната софра. Отврат.

25

Анонимен

преди 5 години

Лично мен и на много мои познати пенсиите се вдигнаха със 120 до 150,че и повече лева,за това което направи Калфин по отношение прехвърлянето на вноските в НОИ.Така,че лично аз съм доволен и няма за какво да го упреквам.Мога единствено да го поздравя,да му пожелая дълъг живот,здраве и много успехи!

24

Гоце-предателят

преди 5 години

БСП мрази АБВ , както се мрази предател. Веднъж предател , винаги предател, така мислят обикновените членове на БСП. Затова коалиция между двете партии е невъзможна.

23

Анонимен

преди 5 години

До Калфин,А ти какво предлагаш да направи? Да тегли заем от някоя банка и да започне да плати невнесените ви осигуровки?

22

Анонимен

преди 5 години

До Гнусно еКое е гнусно колега? В цяла Европа и в Щатите пенсионната възраст се вдига! А и решението за това не е взето от Калфин или АБВ!Хубаво е,че като пишете,трябва да сте информирани!

21

Калфин,

преди 5 години

По голямата част от хората, след 1989 г., поради ликвидация на предприятията, са съкращавани от работа десетки пъти и вече са на 64-65 г., но имат около 25 години трудов стаж. И ти ***, Калфин, такава пенсионна реформа направи, че такива възрастни хора са обречени да живеят без пенсия.

20

Анонимен

преди 5 години

Калфин е може единствения политик,който направи нещо реално,конкретно и то в ресора,за който отговаряше.Даде възможност на всеки,който желае,да прехвърли вноските си от меко казано съмнителните уж доброволни,но за сметка на това задължителни пенсионни фондове в НОИ! Ако се сетите за друг,който е сторил нещо подобно,моля да ме уведомите!

19

Гнусно е

преди 5 години

Калфин,Калфин,ти и Тиквата на когото беше министър, такава пенсионна реформа направихте, че повечето възрастни хора няма да дочакат никога пенсия. Отвртителен си. Как не те е срам да се показваш по медиите?!